המענק של דרעי הוא לפי הארנונה של שנת 2020, לפי ההכנסות של 2019.
כאן (בשורה האחרונה) כתוב שגם מי שזכאי להנחה לשנת 2021 יקבל מענק: (אבל אולי אני טועה)
המענק של דרעי הוא לפי הארנונה של שנת 2020, לפי ההכנסות של 2019.
לאן שולחים את הטופס הזה?טופס לחריגים
כגון מי שלא משלם ארנונה כי הוא בשכירות
לנציגים בעיריה בעיר בה אתם גריםלאן שולחים את הטופס הזה?
לדעתי יהיה טופס רשמי של העיריות,טופס לחריגים
זה הטופס ששלחו לי מהעיריהלדעתי יהיה טופס רשמי של העיריות,
הטופס הזה הוא העתק הדבק ידני של הטופס שמשרד הפנים שלח לעיריות, לא כ"כ נראה לי שזה הטופס שאמורים לשלוח לעיריות, אני מאמין שכל עירייה תעדכן טופס עם מייל או פקס שאפשר לשלוח את הטופס.
אולי אני טועה
סליחה.זה הטופס ששלחו לי מהעיריה
מה עוד אתה רוצה?
עיריית ביתר במייל שכתבו במודעה שהעליתי לפני כמה הודעות כאןסליחה.
זה היה נראה לי גזירה מהטופס המקורי.
כנראה שגם לעירייה אין גריפיקאית שתעצב להם את זה עם הלוגו של העירייה.
באיזה עירייה מדובר? הם נתנו מייל או פקס לשלוח את זה?
הבנת חלקית נכון, אם יש לכם 70% ומעלה הנחה בארנונה, לא צריך לעשות כלום, תקבלו אוטומטי, אבל לא לדואר אלא ע"י שליח עד הבית.הבנתי נכון? נקבל אוטומאטי לדואר? או שצריך לעשות בשביל זה משהו?
ההגיון אומר שאם רוצים לבדוק אם בן אדם נפגע מהקורונה שיבדקו 2021 על ההכנסות של 2020או שנת 1998 או 1567.
שנת 2020 כמובן.
לפי מה חשבתם?
אבל ההגיון אומר שאם זה יקרה אז נקבל את המענק רק בעוד שנתיים (ורק אם דרעי ימשיך להיות על הסוס, מה שלא בטוח לפי התנאים הפוליטיים דהיום). אז עזוב הגיון ונשמח לקבל, ונציגנו המסורים ידאגו ליוצאי הדופן (בתקווה שכך...)ההגיון אומר שאם רוצים לבדוק אם בן אדם נפגע מהקורונה שיבדקו 2021 על ההכנסות של 2020
איך אני מגיע לאתר הזהבעיריית ירושלים-כמה הכנסה ברוטו צריך ל6 נפשות כדי לקבל הנחה של 70%?
בטבלה שמפורסמת באתר העיריה לא כ"כ הצלחתי להבין.
איך אני מגיע לאתר הזה
אפשר להכניס לפה את הקישור של עיריית ירושלים?
טופס לחריגים
מה עושים אלו (כמונו) שגרים ביחידת דיור ומשלמים ארנונה למשכיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: