לא צריך למהר, בשורה התחתונה כל אחד יקבל את מלוא הסכום שהוא זכאי, תפסיקו להאמין לשמועות.צריך לנצל את הכרטיס מהר לפני הפעימה השניה? יודיעו מפורש מתי הפעימה השניה? או אי אפשר לסמוך עליהם.
לא צריך למהר, בשורה התחתונה כל אחד יקבל את מלוא הסכום שהוא זכאי, תפסיקו להאמין לשמועות.צריך לנצל את הכרטיס מהר לפני הפעימה השניה? יודיעו מפורש מתי הפעימה השניה? או אי אפשר לסמוך עליהם.
אם יש לך זכאות ל70% הנחה בארנונה את זכאית באופן אוטומטי.אני לא מבינה כלום מהשרשור פה - מישהו יכול לעזור לי , איך מגישים את הבקשה לקבלת התווים??
אני לא מבינה כלום מהשרשור פה - מישהו יכול לעזור לי , איך מגישים את הבקשה לקבלת התווים??
אני גרה בי-ם והיתה לי הנחה ב2019- וגם ב2020 .
ואת הההנחה ל2021 עדיין לא קבלתי
זה טוב גם לבני ברקאז מגיע לך תווי קניה, השליח יבוא אליך הביתה.
תתקשרי לעיריה לעדכן את הפל' שלך בכדי שבשליח יתאם איתך זמן הגעה
זה הטל' לעדכון 025483111
זה טוב גם לבני ברק
הנציגה מהעירייה אמרה שבאמת לא רשום לה את הכתובת שלנו על הילדים.ת
עדכני אותי מה אמרו לך, אנחנו עם אותה בעיה בדיוקקקק
למה שמועות? ולמה מה שאתה כותב זה לא שמועות?לא צריך למהר, בשורה התחתונה כל אחד יקבל את מלוא הסכום שהוא זכאי, תפסיקו להאמין לשמועות.
לא חוקי בעלילמישהו יכול לתת עצה, אצלנו הרשות מסרו את הנתונים ל זכאי 2019 -2020 וכמובן לא הועיל לנו שהיינו ב-2019 זכאים משרד הפנים לא טיפש.
וכל הניסיונות להסביר לעירייה שצריך להעביר את 2021 במקום 2019 לא עוזרים.
בדקנו בפתחון לב מופיע להם שאין לנו זכאות למרות שקיבלנו הנחה ב-2021, כי כמו שאמרתי העירייה מסרה את 2019 ו-2020.
יש איזה מישהו במשרד הפנים שאפשר לפנות אליו?
על זה אנחנו מצטערים.לא חוקי בעליל
מה הלינק דרך האתר?אם באתר כבר מופיע לי היתרה
אני יכולה כבר ללכת לרכוש עם זה?
סוף סוף אני מתחילה להרגיש נעים, אחרי האי נעימות שהיתה לי שדווקא זאת שגילתה לכולם על חלוקת סלי המזון של ההסתדרות - חיכתה וחיכתה וחיכתה וכולם עקפו אותה...לא נעים מאלו שעדין מחכים לכרטיסים, אבל מישהו יודע מתי אמורה להתעדכן הפעימה השניה והשלישית?
סקרנות בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: