אל דאגה, אין ספק שהכל יחולק לפני הבחירות.מקווה לקבל את הכרטיסים לפני פסח הבא..
אל דאגה, אין ספק שהכל יחולק לפני הבחירות.מקווה לקבל את הכרטיסים לפני פסח הבא..
אני סקפטית..אל דאגה, אין ספק שהכל יחולק לפני הבחירות.
אני שאלתי את הנציגה, היא טענה שהם עדין לא יודעיםמי יודע פרטים על הפעימה שניה, תודה.
יש להם א המידע של כל הארץ?בררתי אצל אשל אברהם,ונעניתי שמעודכן אצלם מספר טלפון של תושב אחר!
כדאי לברר שהפרטים נכונים.
איך אתה הצלחת בלי תצהיר של עו"ד??כן.
מבקשים גם טופס בקשה, ריכוז מקומות עבודה, ומעמד לא עובד.
אבל לא מבקשים גם תלושי שכר או אישור מהכולל.
MANAKIM @ 5888111.co.il
שאלתי את המוקד של אשל י-ם, ואמרה לי הפקידה שם שלמרות שהשליח הפעיל אותו צריך להתקשר למספר המצוין על המעטפה כדי להטעין אותו. לכאו' זה ממש לא נכון. והצליחה למצוא איזה פתרון מטופש לצאת מהענין.אני קיבלתי אתמול בלילה, והשליח הפעיל את הכרטיס, אך עדיין יתרתו 0.
לפי איזה שנה בחישוב הארנונה?
או 2020 או 2021או שנת 1998 או 1567.
שנת 2020 כמובן.
לפי מה חשבתם?
הוא יכול להגיש ברשות המקומית דהיינו העירייה וכדו' בקשה מיוחדת לצורך זהמה קורה אם מישהו שאין לו על שמו ארנונה
300 ש"ח עבור ההורים ו-225 נוספים על כל ילד.א. איזה סכום אמור להיות בכל פעימה
לפי מה שכתוב באתר משרד הפנים מחר ב-18 לחודש מתחילה פעימה שניה אבל ההגיון אומר שהיות ועדיין לא חולק לכולם לא תתחיל הפעימה השניה וכמו שנכתב לעיל שהמזכירה אמרה שתהיה עדכון לטלפון שבוע לפני הפעימה הבאה.ב. מתי פג התוקף של הפעימה הראשונה (בהנחה שלא פגה כבר,
לא אמרתי של צריך עו"ד, אמרתי שהעו"ד חוסך את הצורך בתלושים ואישור תלמיד.איזה רעים-זה בכלל לא קשור לארנונה!
עירייה חרדית..... .......... !!!
אוווווווווווווו........למה הכל כ"כ מסובך? למה?
מה קשה לחלק לרשויות את הכרטיסים לזכאים ויחלקו במוקדים שונים?
מקווה לקבל את הכרטיסים לפני פסח הבא..
ממש לא בקטע המתלונןאוווווווווווווו........
חיכיתי למתלוננים
אם היו מחלקים ככה היה בלגן מטורף ןבלבול גדול
כל אחד מקבל הביתה הרבה יותר טוב
אז יקח שבועיים אז מה..
לדעתי זה בשביל שלא יוכלו לצלם לתקשורת את כל החרדים באים לקבל את התוויםממש לא בקטע המתלונן
אבל אני בטוחה שגם להם הצורת חלוקה חסרת הגיון ודורשת הרבה יותר משאבים.
סיבות להסתה אפשר למצוא גם בדרך הנוכחית אם מאד רוצים.לדעתי זה בשביל שלא יוכלו לצלם לתקשורת את כל החרדים באים לקבל את התווים
קצת למנוע את ההסתה סביב זה שזה בעיקר לחרדים
מובן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: