אתם מופיעים כזכאים אצלנו?איך אני יודעת אם יש בעיה?
גרים בירושלים, 80% בארנונה.
אתם מופיעים כזכאים אצלנו?איך אני יודעת אם יש בעיה?
גרים בירושלים, 80% בארנונה.
איך יודעים?אתם מופיעים כזכאים אצלנו?
אשמח לתגובהאבל הבעיה שהביאו לנו כרטיס אחד במקום2
מה עושים?
אנחנו מפתחים כעת את המערכת הטלפונית שלנו כך שמי שיתקשר למענה האוטומטי , יידע האם הוא מופיע אצלנו כשגוי והוחזר לעיריה לתיקון וכרטיסו עדיין לא הודפס, או לחילופין כרטיסו חזר למרכז המיון של בר הפצה עקב קשיים במסירה.איך אפשר לדעת אם יש בעיה שאני או שגויה, סירוב וכדו'?
זה יכול לקרות על אף שיש לי 80 אחוז הנחה בארנונה?
ישלחו לנו עכשיו עוד 1?אשמח לתגובה
שלח אימייל mp @ eshel.org.ilישלחו לנו עכשיו עוד 1?
לאיש כאלו שכבר קיבלו את הפעימה השניה?
כך שמעתי היום השאלה אם זה נכון
יש הבדל גדול בין "יחסי ציבור" דהיינו התפארות, לבין מה שעושה אשל ירושלים כאן שעונים בצורה מפורטת לכל אחד ואחד על כל שאלה, ללא כל מחוייבות מצידם.אנחנו כבר אוחזים בעמוד 143 באשכול הזה בלבד. לא כולל כתבה ביתד וכו'. בלי לפגוע בניק אל תהיה תמים הם לא עושים את זה מטוב ליבם. לכל חברה יש מחלקה ליחסי ציבור....
שלחת לנו הודעה בפרטי שנשלח שם וכתובתבגדול, סיימנו בירושלים את כל אלו שהנתונים שלהם היו תקינים ושהגיעו אלינו מהעיריה לפני פסח, למעט אלו שחברת ההפצה לא הצליחו להשיג אותם, עברו כתובת, סירבו לקבל, לא ענו, ניסו להגיע אליהם לבית ואף אחד לא ענה, וכדומה. שאותם נסרוק אחד אחד ונראה מה ניתן לעשות.
בנוסף, יש משפחות שהמערכת פלטה אותם כשגויים מכל מיני סיבות ואלו הוחזרו לעיריה לתיקון, וברגע שהעיריה מתקנת היא מחזירה אותם אלינו (משפחות אלו עדיין ישמעו במענה הקולי שהם זכאים)
גם מי שאין לו מנוי פרימיום, יכול להחזיר הודעה בפרטי, למנוי פרימיום ששלח לו הודעה פרטית.שלחת לנו הודעה בפרטי שנשלח שם וכתובת
אין לנו מנוי פרימיום
תוכל לכתוב כתובת מייל
ונשלח שם וכתובת
תודה
לא צריך לרוקן כל לילה המערכת מטעינה את המקום הפנוי בכרטיס.@אשל ירושלים
אולי נכתב כבר בעמודים קודמים אך האורך...
האם צריך לרוקן את הכרטיסים לגמרי? אם כן, מה עושים שנשאר 0.04 אגורות?
תודה
זה יקרה בהמשך השבוע בע"ה
מיד לאחר מילוי הטופס המקוון מתקבלת תגובה במייל כולל מס' פנייה.אני נרשמתי לפני שבועיים בטופס מקוון של עיריית בני ברק לקבלת הכרטיס (אין לי הנחה בארנונה עדיין) ובנתיים לא קבלתי שום תגובה, יש אפשרות לבדוק אם הפניה נקלטה ואיפה זה אוחז?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: