דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אי אפשר לקנות מוצר בשקל ?
לתת חלק(2 אג' במקרה זה) עם הכרטיס ולהוסיף להם שקל ללא עודף?
לא יודע. חבר שזה קרה לו אמר לי שהקופאית באותו סופר לא הסכימה לו לחלק את החשבון למספר לא עגול.

זושא כץ

משתמש מקצוען
לשאלת רבים.
אין תוקף תפוגה קרוב לכרטיסי המזון של משרד הפנים התוקף הוא ל5 שנים.
למרות שעברו המועדים הרשמיים לפעימות הבאות כל פעימה תיכנס בפער של חודש מהפעימה הקודמת.
לא יוטען פעימה שניה לפני תום הכסף מהפעימה הראשונה, כרטיס שיישאר בו יתרה במועד הפעימה הבאה, היא תוטען בסיום היתרה הקודמת
מידע שהתקבל מגורם הקשור להנפקת התווים

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
לשאלת רבים.
אין תוקף תפוגה קרוב לכרטיסי המזון של משרד הפנים התוקף הוא ל5 שנים.
למרות שעברו המועדים הרשמיים לפעימות הבאות כל פעימה תיכנס בפער של חודש מהפעימה הקודמת.
לא יוטען פעימה שניה לפני תום הכסף מהפעימה הראשונה, כרטיס שיישאר בו יתרה במועד הפעימה הבאה, היא תוטען בסיום היתרה הקודמת
מידע שהתקבל מגורם הקשור להנפקת התווים
אז מה עושים עם ה-2 אג' שנשארו?
הרי הפעימה החדשה תוטען רק כאשר תגמר היתרה בכרטיס, לא כך?

na a

משתמש צעיר
עימוד ספרים
אז מה עושים עם ה-2 אג' שנשארו?
הרי הפעימה החדשה תוטען רק כאשר תגמר היתרה בכרטיס, לא כך?
לפי מה שאמר אתמול אוזן עוזרו של דרעי בראיון הסקופים
כן יכנס פעימה שניה גם אם השתמשת בחלק מהכסף על כל מאה שהשתמשת תקבל עוד מאה
ולכן אם נשארו לך כמה אג' לא תקבל את המאה האחרון
תנסה להכנס לאיזה סופר שאפשר להעביר שם את הכרטיס ולבקש שיעבירו לך על הסכום המדויק שנשאר בכרטיס

ד.א. הוא אמר עוד שהפעימה השניה בכלל לא חולקה עדיין וכנראה זה יהיה בשבועיים הקרובים

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
תנסה להכנס לאיזה סופר שאפשר להעביר שם את הכרטיס ולבקש שיעבירו לך על הסכום המדויק שנשאר בכרטיס

ד.א. הוא אמר עוד שהפעימה השניה בכלל לא חולקה עדיין וכנראה זה יהיה בשבועיים הקרובים
ואם נכנסת פעימה שניה על חלק מהכרטיס, על המאת שהשתמשתי, ובהמשך אני אשתמש גם עם המאה הנותרים, יהיה אחרי זה פעימה שניה על המאה הנותרים?

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
הגשתי בקשה לקבלת המענק
אני מירושלים
תוך כמה זמן שולחים לי תשובה האם אני זכאית לקבל את המענק או לא?
מישהו יודע?
תודה רבה

משתדל להיות יהודי טו

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי

כל אחד אומר משהו אחר, שאלת השאלות היא למה משרד הפנים \ אשל ירושלים\ פתחון לב לא יכולים לצאת בשו"ת מסודר לציבור עם כל השאלות והתשובות, בצורה רישמית בעתונות, למה הכל צריך להיות שמועות וכל מיני ספינים?
איפה המדינה שכשרוצה להסביר משהו לציבור יודעת לעשות את זה כ"כ טוב????
אני חושב שצריך לעשות איזה מחאה ציבורית על כל הענין הזה או איזה עצומה למשרד הפנים או כל מי שיהיה כדי שישימו לב מה קורה פה (אולי הסיבה שלא כ"כ מדברים ע"ז בעיתונים וכו' וברדיו החרדי זה בגלל שאותם אנשים כנראה לא מקבלים את הכרטיסים האלו ולכן זה לא מענין אותם כ"כ והם בטוחים שמדובר באיזה קומץ קטן באוכלוסיה שזה מענין אותם)

משתדל להיות יהודי טו

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
צירפתי כאן מייל שכתבתי לאשל ירושלים בצירוף התמונה שהובאה כאן https://www.prog.co.il/threads/המענק-של-דרעי-הפרטים.628882/page-86#post-9085781, מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 862739
והנה תשובתם

1617891148900.png

נערך לאחרונה ב:

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
כל אחד אומר משהו אחר, שאלת השאלות היא למה משרד הפנים \ אשל ירושלים\ פתחון לב לא יכולים לצאת בשו"ת מסודר לציבור עם כל השאלות והתשובות, בצורה רישמית בעתונות, למה הכל צריך להיות שמועות וכל מיני ספינים?
איפה המדינה שכשרוצה להסביר משהו לציבור יודעת לעשות את זה כ"כ טוב????
אני חושב שצריך לעשות איזה מחאה ציבורית על כל הענין הזה או איזה עצומה למשרד הפנים או כל מי שיהיה כדי שישימו לב מה קורה פה (אולי הסיבה שלא כ"כ מדברים ע"ז בעיתונים וכו' וברדיו החרדי זה בגלל שאותם אנשים כנראה לא מקבלים את הכרטיסים האלו ולכן זה לא מענין אותם כ"כ והם בטוחים שמדובר באיזה קומץ קטן באוכלוסיה שזה מענין אותם)
כנראה שהם בעצמם לא יודעים .........

חני S

משתמש מקצוען
ממליצה להתקשר בזמן שיש סבלנות
ולחכות(כמובן להנמיך, המנגינה מעצבנת..)
עד שנציג עונה ולבקש ממנו להפעיל את הכרטיסים.

פרקטית

משתמש מקצוען
הגשתי בקשה לקבלת המענק
אני מירושלים
תוך כמה זמן שולחים לי תשובה האם אני זכאית לקבל את המענק או לא?
מישהו יודע?
תודה רבה
אני קיבלתי תוך כמה ימים תשובה.
אבל את הכרטיס עדיין לא קיבלנו.

mum

משתמש מקצוען
היה היום ראיון בקו הקורונה של משרד הבריאות (03509700) עם מנדי בלוי יו"ר אשל ירושלים.
(פתחון פה לא מוכנים להתראיין...)
זה היה סוג של שו"ת לשאלות שכיחות.
אני קיבלתי תוך כמה ימים תשובה.
אבל את הכרטיס עדיין לא קיבלנו.
הם עוד לא מחלקים למי שהגיש בקשה בעז"ה יתחילו בקרוב.
פיספסנו את השליח מה עושים במקרה כזה?
מחכים בסבלנות, הוא יגיע שוב.

mum

משתמש מקצוען
מצטרפת לשאלה.
תודה!
ע"פ אשל ירושלים המערכת עדיין לא מוכנה ברגע שזה יהיה מוכן כל הזכאים יקבלו הודעת סמס/טלפונית עם עדכון על כך.
אני לא בחינה, לפי המפורסם באתר של משרד הפנים, אנחנו כבר כמעט בפעימה השלישית, ובפועל עדיין לא בוצעה הפעימה השניה. ציטוט מאתר משרד הפנים:
כרטיסי המזון הנטענים יחולקו בשלוש פעימות. פעימה ראשונה תחולק החל מ-3.3.21, פעימה שניה תחולק החל מ-18.3.21 ופעימה שלישית תחולק החל מ- 11.4.21. שווי כרטיס אחד לזכאי (בעל/ת משק בית ובת/בן זוגו/ה) הוא 300 שקלים. שווי כרטיס אחד לכל נפש נוספת במשק הבית על פי מבחני הכנסה הוא 225 שקלים. שווי הכרטיס יהיה זהה בכל הפעימות, אך הדבר נתון לשינויים וכפוף למגבלת תקציב. מקסימום גובה הכרטיסים הנטענים למשק בית בכל אחת מהפעימות יעמוד על 2,400 שקלים.
זה לא רלוונטי...

זה בדיוק

משתמש פעיל
מישהו יודע להסביר את הפשע הזה שהעמותות דורשות מהעסקים שרוצים לכבד את הכרטיסים שמונה אחוזים!!! עבור הסליקה בכרטיס?
מדובר בשוד לכל דבר, אין תקדים לדבר כזה, דיברתי עם כמה בעלי עסקים שאמרו לי, שמצד אחד הם רוצים לא לפספס את הלקוחות שרוכשים עם זה, ומנגד הם חתמו לעמותות האלו שהם לא יורידו ללקוחות אחוזים על כך, איפה הצדק?
במיוחד בהתחשב בכך שכששופרסל זכתה במכרז הם דרשו הרבה פחות!

BREAKING NEWS

משתמש מקצוען
בקו החם של יתד נאמן היה היום כבתה ארוכה ע''ז על כל המחדלים וכו'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה