נכתב ע"י אלין;n4891410:חמוד מאד
רק שיש כמה קטעים עם יותר מדי ווי"ם - ו... ו... ו...
וגם אם אין עלילה אז חייב להיות לפחות איזה קץ'
נכתב ע"י קקטוס;n4891469:לגבי קאץ' הוא נמצא בין השורות, לאו דוקא בשורה התחתונה.
נכתב ע"י נחמד לעזור;n4897425:מיומנו של רוברט:
"עולם של משוגעים" חשבתי לעצמי, "הקדוש ברוך הוא בנה עולם שלם של משוגעים וחולי נפש והביא אותי את סיליביה והחבר'ה שנשמור על עולם שפוי!". אתמול ישבתי עם החבר'ה עד הבוקר על נרגילה וקפה שחור וחשבנו איך להחזיר את העולם לשפיות. יואב טען שצריך להתייאש מהתפקיד הקשה שלקחנו על עצמנו "רוברט, אין, כולם חולים בנפש, אשתי והילדים, זה מסוכן, משיח בן יוסף ימות על קידוש השם, אסור לנו להילחם עם הסיטרא אחרא, רבי נחמן אמר "ונשמרתם לנפשותיכם". יואב סיים את דבריו באנחה כבושה והחבר'ה הביטו בי לראות מה אני מחליט.
אליהו הסתכל עליי בעיניים מזוגגות. "צדיק אליהו" חשבתי לעצמי "יומיים כבר לא אוכל כדי לכפר על הדור". את אליהו פגשתי פעם בחדר המתנה לדוקטור רחמים. הדוקטור רצה להכניס לו לווריד איזה חומר טמא ורק בזכות השאגות שלי הצלחתי לחלץ את אליהו מזרועו הארוך של טיטוס שנשמתו התגלגלה בדוקטור רחמים. (ראיתי את זה במקלו של משה רבינו שהצלחתי להשיג בדרך לא דרך). לקחתי את אליהו לכפר שמשון ואני וסיליביה הכנסנו לו לווריד חומר שיטהר אותו מהקליפות של טיטוס. אליהו הפך לחסיד נערץ שלי ושל סיליביה ומאז הוא חושב איך לכפר על הדור ולהציל אותו מקליפתו של טיטוס ודוקטור רחמים. לפני יומיים שלמה המלך התלבש על המקל שלי וביקש ממני להודיע לאליהו שלא לאכול כדי לכפר על הדור. אליהו קיבל את ההוראה ומאז הפסיק לאכול, אבל לעשן אני מרשה לו, וגם ללגום קצת בירה כי הוא מרגיש שזה מכניס לו קדושה.
פתאום, תפסתי את הגיטרה ואת המקל של משה רבינו ואמרתי לחבר'ה: יוצאים עכשיו לחצר להילחם בסיטרא אחרא ובקליפה של טיטוס! אני הוא קהלת בן דוד! באותה שניה שסיימתי את המשפט הבנתי שנשמתו של שלמה המלך התעברה בי אז נתתי לה לנהל את המלחמה בסיטרא אחרא לבד. יצאנו לחצר והקראנו פסוקים מהזוהר ומהמדרשים והמון מילים מהגמרא כדי לנצח את כל הקליפות. ביקשתי מהחבר'ה לצרוח כי הקליפות מבינים רק בצרחות.
בשעה שתיים נשמתו של שלמה המלך עזבה אותי וראיתי על השביל אלפי גופות של שדים ורוחות שהרגנו.
המשך יבוא...
"עולם של משוגעים" חשבתי לעצמי, "הקדוש ברוך הוא בנה עולם שלם של משוגעים וחולי נפש והביא אותי את סיליביה והחבר'ה שנשמור על עולם שפוי!". אתמול ישבתי עם החבר'ה עד הבוקר על נרגילה וקפה שחור וחשבנו איך להחזיר את העולם לשפיות. יואב טען שצריך להתייאש מהתפקיד הקשה שלקחנו על עצמנו "רוברט, אין, כולם חולים בנפש, אשתי והילדים, זה מסוכן, משיח בן יוסף ימות על קידוש השם, אסור לנו להילחם עם הסיטרא אחרא, רבי נחמן אמר "ונשמרתם לנפשותיכם". יואב סיים את דבריו באנחה כבושה והחבר'ה הביטו בי לראות מה אני מחליט.
אליהו הסתכל עליי בעיניים מזוגגות. "צדיק אליהו" חשבתי לעצמי "יומיים כבר לא אוכל כדי לכפר על הדור". את אליהו פגשתי פעם בחדר המתנה לדוקטור רחמים. הדוקטור רצה להכניס לו לווריד איזה חומר טמא ורק בזכות השאגות שלי הצלחתי לחלץ את אליהו מזרועו הארוך של טיטוס שנשמתו התגלגלה בדוקטור רחמים. (ראיתי את זה במקלו של משה רבינו שהצלחתי להשיג בדרך לא דרך). לקחתי את אליהו לכפר שמשון ואני וסיליביה הכנסנו לו לווריד חומר שיטהר אותו מהקליפות של טיטוס. אליהו הפך לחסיד נערץ שלי ושל סיליביה ומאז הוא חושב איך לכפר על הדור ולהציל אותו מקליפתו של טיטוס ודוקטור רחמים. לפני יומיים שלמה המלך התלבש על המקל שלי וביקש ממני להודיע לאליהו שלא לאכול כדי לכפר על הדור. אליהו קיבל את ההוראה ומאז הפסיק לאכול, אבל לעשן אני מרשה לו, וגם ללגום קצת בירה כי הוא מרגיש שזה מכניס לו קדושה.
פתאום, תפסתי את הגיטרה ואת המקל של משה רבינו ואמרתי לחבר'ה: יוצאים עכשיו לחצר להילחם בסיטרא אחרא ובקליפה של טיטוס! אני הוא קהלת בן דוד! באותה שניה שסיימתי את המשפט הבנתי שנשמתו של שלמה המלך התעברה בי אז נתתי לה לנהל את המלחמה בסיטרא אחרא לבד. יצאנו לחצר והקראנו פסוקים מהזוהר ומהמדרשים והמון מילים מהגמרא כדי לנצח את כל הקליפות. ביקשתי מהחבר'ה לצרוח כי הקליפות מבינים רק בצרחות.
בשעה שתיים נשמתו של שלמה המלך עזבה אותי וראיתי על השביל אלפי גופות של שדים ורוחות שהרגנו.
המשך יבוא...
המשך יבוא...
איך לא הבנתם? זה שמימי!מישהו עשה לזה לייק וזה קפץ לי..
והשיר שמלווה אותם לאורך כל הערב: "מַחְלָה נֹעָה חָגְלָה מִלְכָּה תִרְצָה!", כפיים פעמים, "מַחְלָה נֹעָה חָגְלָה מִלְכָּה תִרְצָה!", כינור ומצילתים, "אלה אלה בנות צלפחד, אהה, אהה, תן להם נחלה לבד, אהה, אהה", ככה כל הלילה כמעט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: