תנסו ללכת עם זה ביום חמסין ואז תדברוהמסכות החד פעמיות הפשוטות של הרופאים הם הכי פחות מציקים. מניסיון.
תנסו ללכת עם זה ביום חמסין ואז תדברוהמסכות החד פעמיות הפשוטות של הרופאים הם הכי פחות מציקים. מניסיון.
אפשר לכבס גם את המסכות הרגילות זה מתנקה ומחזיק מעמד.אגב
יש ל שאלה שמטרידה אותי לגבי המסכות
הבנתי שלאחר שימוש במסכה ממולץ לזרוק אותה לפח, ע"מ שלא יעשה שימוש חוזר במסכה שאולי נדבק בה הנגיף
אבל מצד שני גם לא כ"כ מציאותי מבחינה כספית לזרוק לפח מסכה אחרי כל יציאה...
מה אומרים מה לעשות?
למה?הבנתי שלאחר שימוש במסכה ממולץ לזרוק אותה לפח, ע"מ שלא יעשה שימוש חוזר במסכה שאולי נדבק בה הנגיף
אבל מצד שני גם לא כ"כ מציאותי מבחינה כספית לזרוק לפח מסכה אחרי כל יציאה...
מה אומרים מה לעשות?
לפני שתשקעי בזהפטנט רשום על שמי
באמת? מסכות מנתחים אפשר לכבס?אפשר לכבס גם את המסכות הרגילות
נראה לי שאין תקנה למסכות האלולמה שלא יוציאו משהו יותר סימפטי?
דוקא לי זה נראה יותר כמו מקור של ציפור...עם הפילטר-ו סוסים,
נעלמו האנשים היפים בעולם....נראה לי שאין תקנה למסכות האלו
לדעתי גם המסכות השקופות נראות רע
הזכיר לי את היסמנקים שבאים לפזר הפגנות
שלא נדבר על כל אלו שלא מזהים אותםמה זה שם? אני לא רואה את הפנים...
שלא נדבר על כל אלו שלא מזהים אותם
כמה אנשים אמרו לי שלום בימים האחרונים ועד עכשיו אין לי שמץ במי מדובר!
איך חברה שלי אמרה? גם לא שומעים כי המסכה מעממת את הקול וגם לא מזהים...
חחח גדול! ולמרות זאת אני מעדיפה שזה ישאר ככה לפעמים זה כייף להשאר בלתי מזוהההצעת חוק חדשה: לכתוב את שם המשתמש בחזית המסכה
הנה אני הלכתי ברחוב ואני עושה שלום לחבירה שלי והיא נעצרת ושואלת אותיסליחה רצית אולי משו? לא קלטה שזה חבירה שלה שעושה לה שלום.....שלא נדבר על כל אלו שלא מזהים אותם
מקוה שזו לא אני החברה הזו שלךנה אני הלכתי ברחוב ואני עושה שלום לחבירה שלי והיא נעצרת ושואלת אותיסליחה רצית אולי משו?
הנה אני הלכתי ברחוב ואני עושה שלום לחבירה שלי והיא נעצרת ושואלת אותיסליחה רצית אולי משו? לא קלטה שזה חבירה שלה שעושה לה שלום.....
סיבה טובה להתחיל להקדים שלום לכל אדם כפי שלימדונו חז"לשלא נדבר על כל אלו שלא מזהים אותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: