יש גם חברת אלקטל הקליטה והשמיעה מעולה הבטריה נחשבת גם מאוד טובה אבל הממשק קצת פחות משוכלל מהאחרים
אבל רק המכשיר הזה מפספס שיחות, יש לי בבית עוד מכשירים שבהם אין את הבעייהאז זה ידוע שברמי לוי הרבה שיחות מתפספסות... אפילו במכשירים של שיאומי...
גם לי היה אותו יותר מ3 שנים ומאוד מרוצה חוץ ממקש אחד שעשה קצת בעיותקיו 3 אחלה פאלפון
ממליץ חד משמעי.@עסוק
אתם עדיין ממליצים על הQ7?
נתקלתם במה שמישהי כתבה פה:
יש לי Q7 ולבעלי יש 4*4
לדעתי 4*4 הרבה יותר ברור לא מבחינת שמע אלא מבחינת דיבור
ז"א כשאני מדברת ב Q7 לא שומעים אותי מספיק טוב.
חוץ מזה המכשירים ממש דומים גם בשמע וגם בתפריט.
תודה רבה
במקומונים במודי"ע השבוע פורסם ב350 ואולי גם בפחות במכירות ביתיות.בכמה אפשר להשיג את ה4 על 4?
הציעו לי אותו ב380.
מעצבן אותי לשלם כאלה מחירים על פלאפונים שבסוף די דפוקים...
אני חושבת שלאייטופ יש כזה מכשיר, צריך לבדוקהאם ידוע פה למישהו על פלאפון שיש בו נגן עם מנהל קבצים דרך התפריט הראשי, ולא דרך רשמקול או משהו כזה?
יאנג מכשיר פצצהרובם מחודשים,
כך שהם לא 100%
במקור הם טובים,
אבל ככה הם צריכים תיקונים מידיי פעם....
יש לי 225 לא מומלץנוקיה 225
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: