סתם מעניין אותי בכללי בלי תקציב או משהוא על איזה מצלמה את ממליצה? [מקצועית כמובן. וללא עדשה.]מה התקציב כולל עדשה
סתם מעניין אותי בכללי בלי תקציב או משהוא על איזה מצלמה את ממליצה? [מקצועית כמובן. וללא עדשה.]מה התקציב כולל עדשה
[מקצועית כמובן. וללא עדשה.]
אני לא כל כך מבינה בזה אבל מוכנה להשקיע!מה התקציב כולל עדשה
אני לא כל כך מבינה בזה אבל מוכנה להשקיע!
אז מה כן?80d=ענתיקה
4000d=היסטוריה
זה כמו לקנות נייד של לפני 6 שנים, לא רלוונטי להיום.
sony a7r vסתם מעניין אותי בכללי בלי תקציב או משהוא על איזה מצלמה את ממליצה? [מקצועית כמובן. וללא עדשה.]
sony zv-e10 עם עדשת קיט אם הוידאו יותר חשוב, או סוני a6400 אם התמונות יותר חשובות. הם מצלמות כמעט זהות.אז מה כן?
כשהתקציב 3000/3500
משהו איכותי על רמה
תודה רבהsony zv-e10 עם עדשת קיט אם הוידאו יותר חשוב, או סוני a6400 אם התמונות יותר חשובות. הם מצלמות כמעט זהות.
80d=ענתיקה
4000d=היסטוריה
זה כמו לקנות נייד של לפני 6 שנים, לא רלוונטי להיום.
תודה רבה
רק אני מעוניין בחברת קנון ולא סוני
אז אם אני מבין נכון קנון אין להם איכות?
יש אפשרות ליצור איתכם קשר בפרטי
בפורום כאן בפרוג יצאתי קצת מבולבל מה כבר עדיף לקנות
ואשמח לשמוע דברים ברורים
האמת גם אני יכול להשיב רק לאלה שפונים אלי
אם ישנה אפשרות במייל אשמח
sh054859 @ ג'ימל
האמת גם אני יכול להשיב רק לאלה שפונים אלי
אם ישנה אפשרות במייל אשמח
sh054859 @ ג'ימל
אז יש למצוא מצלמות ביתיות טובות שלהם במחירים שפויים יותר מקנון?בביתיות בארץ העדיפו את קנון על פני השאר אעפ שלניקון ואולימפוס היו מצלמות ביתיות טובות
אז יש למצוא מצלמות ביתיות טובות שלהם במחירים שפויים יותר מקנון?
(קניה בארהב גם רלוונטית)
תודה על המידע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: