אלון הגיע לבדוק מה הבעיות . ניסה לבוא לקראת ולקח מידות . הגיע אח"כ כדי לתקן.היו כמה דברים משמעותיים שלא לפי הסיכום , הוא אמור להגיע שבוע הבא, אני יעדכן בהמשך מה רמת השירות וההגינות
הם מאד מומלצים הבעיה שלא ניתן לקנות אצלם- הם לא מקבלים לקוחות חדשים כבר די הרבה זמן..ממליצה בחום על אשל רהיטים!!
אני קניתי אצלם ממש עכשיו. להתקשר עד השעה 11 בוקר לפלאפון ואז הוא חוזר בערבהם מאד מומלצים הבעיה שלא ניתן לקנות אצלם- הם לא מקבלים לקוחות חדשים כבר די הרבה זמן..
אם רלוונוטי עדיין, אני מעונייןאני מזמין את כל מי שנפל בפח מאלעד דיזיין אני עובד על זה בימים אלה על תביעה יצוגית בבית משפט
כל מי שנעקץ על ידו מוזמן לפנות אליי
תודה! עזרת לי מאוד!!קנינו לפני חודשיים פינת אוכל מאלעד דיזיין
בגדול אנחנו די מרוצים
האיכות בהתאם למחיר, לא ציפינו ליותר מידי
נראה מאד מרשים!!
אבל צריך מאד לשמור שלא יהיו קילופים וכדו'
הריפוד של הכסאות לא מאד עבה, אבל עדיין נח
השולחן נראה יציב וחזק
חושבת שזה שווה את המחיר
כן, זה המחירתודה! עזרת לי מאוד!!
האם המחיר הוא בערך כמו ביד 2- שולחן+6 כסאות ב-4,500?
ואיך השירות שלהם?
ויזל בבני ברקהאמת תודה לעונים באשכול הזה- אחרי מפח נפש מאנגר בשם דני שהוצאנו את נשמתנו עד לבוא הספריה
חשבנו ללכת לאלעד הנל ומהאשכול מבינה שבשום פנים ואופנים לא נדרוך שם.
מה כן?
זקוקים כרגע לספה
פינת אוכל לסלון ולמטבח
איפה כן אתם ממליצים לרכוש את הנל במחירים שפויים ובסגנון חדיש ולא הקלאסי מהעץ המרופד
אודה לכל מענה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: