כזה דבר ביותר זול אין ?יש היום שואב שוטף רובוטי עם מיכלי מילוי ושטיפה עצמית שזה הכי כיף, אבל עולה כ4000 ש''ח.
של רובורוק שואבים מעולים ולא יקרים .
אני קניתי מעליאקספרס, עובד לי מעולה כבר הרבה זמן קניתי גם לעוד מכר ומרוצה מאוד
עולה כ900 ש"ח (אין תשלום על מכס)
ק"ש318.67€ 65% OFF|(Aktionscode: EU3030)ABIR X8 Roboter Staubsauger, Laser Lidar Navigation, 6500pa Saugkraft, Multi Raum Karte, UV Lampe, Y Form Nasswischen, APP No Go Zonen,Einzigartiger TOF Sensor,|Staubsauger| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
כן, יש שלט עם אפשרויות די בסיסיות - הפעלה, כיבוי, ניקוי אזורי, ניקוי צמוד לקיר, ניקוי בצורת נחש, חיצים לניקוי כפי רצונך, וחזרה להטענה.ניתן להפעיל ללא אפליקציה ?
ניתן להפעיל ללא אפליקציה ?
ניתן להפעיל ללא אפליקציה ?
אשמח לשמוע אם אתה עדין מרוצה ממנו והאם הוא לא מרעיש?אני קניתי מעליאקספרס, עובד לי מעולה כבר הרבה זמן קניתי גם לעוד מכר ומרוצה מאוד
עולה כ900 ש"ח (אין תשלום על מכס)
ק"ש318.67€ 65% OFF|(Aktionscode: EU3030)ABIR X8 Roboter Staubsauger, Laser Lidar Navigation, 6500pa Saugkraft, Multi Raum Karte, UV Lampe, Y Form Nasswischen, APP No Go Zonen,Einzigartiger TOF Sensor,|Staubsauger| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש את הטינקו והוא מעולהכזה דבר ביותר זול אין ?
אשמח שתעלו קישורים
עובד פצצה ב"ה, בלי אפליקציה, שמה אותו מתחת לספה ומדליקה אותו עם השלט, מנקה וחוזר בסוף לטעינה. הספונז'ה שלו טובה ליום שני/שלישי לא לחמישי.אשמח לשמוע אם אתה עדין מרוצה ממנו והאם הוא לא מרעיש?
תודהההה
עזרת ממשעובד פצצה ב"ה, בלי אפליקציה, שמה אותו מתחת לספה ומדליקה אותו עם השלט, מנקה וחוזר בסוף לטעינה. הספונז'ה שלו טובה ליום שני/שלישי לא לחמישי.
יש לו שלוש עוצמות, מפעילה אותו בלילה על בינוני והילדים לא מתעוררים ממנו, יחסית הוא שקט אבל כל אחד עם שמיעתו שלו.
עזרתי?
מברכים אותך כל יוםעובד פצצה ב"ה, בלי אפליקציה, שמה אותו מתחת לספה ומדליקה אותו עם השלט, מנקה וחוזר בסוף לטעינה. הספונז'ה שלו טובה ליום שני/שלישי לא לחמישי.
יש לו שלוש עוצמות, מפעילה אותו בלילה על בינוני והילדים לא מתעוררים ממנו, יחסית הוא שקט אבל כל אחד עם שמיעתו שלו.
עזרתי?
מה עם שאיבה צמוד לקיר ובפינות?מברכים אותך כל יום
המוצר אלוף
מומלץ לכל מי שתוהה על הכיוון של שואב רובוטי
גם אני מחפשת ככה.מחפשת שואב אבק רובוטי (לא חייב גם שוטף) 1500-2000 שח
שמנקה טוב , חזק ואיכותי
אשמח להמלצות מנסיון
עדיין ממליצים?מברכים אותך כל יום
המוצר אלוף
מומלץ לכל מי שתוהה על הכיוון של שואב רובוטי
כן, עדיין ממליציםעדיין ממליצים?
ואיך האנגלית, סביר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: