החכמה צודקת
משתמש מקצוען
לגמרי......החיסרון - מאד נחמד.
לגמרי......החיסרון - מאד נחמד.
לא הבנתי? הוא רופא אישי???ספיר אלון. הריון בסיכון.
החיסרון - מאד נחמד. הגעתי רק עם בעלי. אבל אנושי ויעיל בליגה.
קשוב ומתחשב. כל הזמן הוא אמר לי: את מתה עכשיו, אבל תסתכלי על X (הבת שלי שישבה בעגלה). היא מטריפה. לא שווה בשביל עוד אחד כזה?
לא נראה לי קייםאני מחפשת רופא אישי- משפחה.
דווקא נתקלתי גם ברופאים ה'פשוטים' שהבינו יפה.
בתחילת ההריון כשהרגשתי זוועות ולא יכולתי לקום מהמיטה בכלל,
קבעתי תור טלפוני לרופא המשפחה, רק כדי שירשום לי דיקלקטין.
כשהוא שמע והתעניין - מיד הציע עירוי נוזלים בנוסף על הדיקלקטין
שאל אם אני מסוגלת להגיע לסניף כדי שיראה אותי, ואולי ישלח לאשפוז אם צריך.
שימח אותי לדעת שיש רופאים רגישים בעולם
הרופא שלי בלאומית - ממש בעניין ודאג עד הסוף לעניין הזה, לא פחות מלהריון. אגב, הוא גם אבחן לי במיידי, לאור התלונות סימפיסיזיוליזיס. בהמשך ראו לפי הא"ס שצדק.
מדברי @אלפי תודות ו @תמי אחת כן נשמע שיש,לא נראה לי קיים
יש אחת תותחית בביתר שכבר לא מקבלת חדשות
לא. דיברתי על רופא נשים.
להריון בסיכון גבוה מאוד יש תורים כל הזמן.לא. דיברתי על רופא נשים.
לא מכירה רופאי משפחה.
שמעתי על סמואלוב, אבל לא היו תורים, והייתי חייבת במידי. הופתעתי לטובה
ד"ר מיכאל גולדין - רופא משפחה.גמני בלאומית, ומחפשת רופא אישי טוב, מוכנות להמליץ?
האמת שהתכונות האלו הן משניות בבחירת רופא.ד"ר מיכאל גולדין - רופא משפחה.
אמנם ב"ה היכרות קצרה מאוד, אבל מהניסיון המועט הוא אנושי, רגיש ומתחשב.
כפי שכתבתי, ההיכרות שלי איתו ב"ה קצרה ולא בעניינים מורכבים מידי,האמת שהתכונות האלו הן משניות בבחירת רופא.
מקצועיות הכי מעניין אותי, איך הוא?
למה כל הרופאים שפגשתי בלאומית יכולים לבוא אלי לסטאז'...
תודה.כפי שכתבתי, ההיכרות שלי איתו ב"ה קצרה ולא בעניינים מורכבים מידי,
כך שאין לי מושג לגבי מקצועיות.
אני הגעתי אליו דרך המלצה של סמואלוב (הייתי צריכה רופא נשים בביתר)ספיר אלון. הריון בסיכון.
החיסרון - מאד נחמד. הגעתי רק עם בעלי. אבל אנושי ויעיל בליגה.
קשוב ומתחשב. כל הזמן הוא אמר לי: את מתה עכשיו, אבל תסתכלי על X (הבת שלי שישבה בעגלה). היא מטריפה. לא שווה בשביל עוד אחד כזה?
הולכים לרופא בגלל מקצועיות בד"כ.אני רואה שרובן הולכות לרופאים...
ואני לא מבינה למה..משהי יכולה להסביר לי?
.אח"כ שקורה משהו אין לאן לפנות כי יש להם חסינות לרופאים האלה. והם עושים מה שעולה על רוחם. אני ממש לא מבינה. אלה אם כן יש צורך מיוחד.
אני מכירה סיפורים מזעזים. לכו לרופאות, אני יודעת שהן פחות נחמדות מרופאים אבל עדיף את החוסר נחמדות שלהן מאשר את הנחמדות של הרופאי נשים.
כל מקרה לגופו. ברור שעדיף רופאה. אבל יש מקרים בהם המצב מחייב מקצועיות שאין לרופאות.אני רואה שרובן הולכות לרופאים...
.אח"כ שקורה משהו אין לאן לפנות כי יש להם חסינות לרופאים האלה. והם עושים מה שעולה על רוחם. אני ממש לא מבינה. אלה אם כן יש צורך מיוחד.
אני מכירה סיפורים מזעזים. לכו לרופאות, אני יודעת שהן פחות נחמדות מרופאים אבל עדיף את החוסר נחמדות שלהן מאשר את הנחמדות של הרופאי נשים.
דווקא בעבר הלכתי לרופאה והיא הייתה סופר נחמדהאני רואה שרובן הולכות לרופאים...
אני כן! זוגות צעירים הם תמימים. כניראה את לא יודעת...סיפורים מזעזעים? מגיעים עם הבעל. לא שמעתי על סיפור מזעזע כשהבעל היה בחדר.
ואגב, הרופא שלי בחיים לא בדק אותי. הייתי אצל טכנאית (שגם לשם בעלי נכנס), ומשם לרופא.
כמו שהמלצתי -ד"ר רבינוביץ משערי צדקרופא פרטי!!
מחפשת דחוף רופא / רופאת נשים להריון בסיכון בירושלים
את בקבוצה של הסימפי? גיליתי שם שיש המון שסובלות כפול.הרופא שלי בלאומית - ממש בעניין ודאג עד הסוף לעניין הזה, לא פחות מלהריון. אגב, הוא גם אבחן לי במיידי, לאור התלונות סימפיסיזיוליזיס. בהמשך ראו לפי הא"ס שצדק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: