כן. בעיה רצינית במאוחדתבמאוחדת הרוב רופאים ולא רופאות (רפואת נשים)
יש מרפאה אחרת שיש רופאות נשים?
הרופאות הטובות עם תורים לעוד שנה ומי שיש אצלה זמינות תורים עדיף לשמור ממנה מרחק....
כן. בעיה רצינית במאוחדתבמאוחדת הרוב רופאים ולא רופאות (רפואת נשים)
עברתי ללאומית. היה לי רופא, אולם הוא לא ערך שום בדיקה. היו טכנאיות א.ס. בקומה והן ערכו את הבדיקותבמאוחדת הרוב רופאים ולא רופאות (רפואת נשים)
הבנתי שהדעות חלוקות לגביוההמלצה שלי היא להתרחק ממנו. אין לי כח לפרט, אבל הפוך מכל מה שכתבו פה
רופאי הנשים במאוחדת זו מכה, ואם את בסיכון, בכלל קטסטרופההבנתי שהדעות חלוקות לגביו
מעניין, כי הוא היחיד שהמלצתי עליו לחברה.
חוץ מד"ר לויט שעזבה את מאוחדת והיתה אחלה רופאה!
הייתי אצל עוד שלושה רופאים שכבר התלוננתי עליהם
אחת פוטרה, עוד שתיים שהיו מזעזעים ואני שומעת עליהם מלא המלצות...
דווקא אני ממש מרוצה מכמה רופאים שהייתי אצלםרופאי הנשים במאוחדת זו מכה, ואם את בסיכון, בכלל קטסטרופה
ממש ככה!!רופאי הנשים במאוחדת זו מכה, ואם את בסיכון, בכלל קטסטרופה
הורן יחזקאליש את ד''ר הורו יחזקאל פצצה של רופא
הכוונה להורן יחזקאל?יש את ד''ר הורו יחזקאל פצצה של רופא
גם אצלו מחכים שעתיים התורהכוונה להורן יחזקאל?
ממליצה עליו מאוד! מאוד נחמד מאוד מקצועי, לא יודעת כמה הוא זמין, אני קבוע לוקחת אותו לסקירת הריון..
חוץ מזה אין רופאות באמת טובות במאוחדת בירושלים, רופאים יש, בבית שמש יש אחת נדירה בובליצקי, היא באמת משהו מיוחד מאוד. מקצועית, אחראית נעימה, באמת שלא יוצא לפגוש רופאות כמוה. רק צריך סבלנות כשמחכים בתור אפשר לחכות גם שעתיים אבל היא בהחלט שווה את זה...
אני כן חושבת שיש כמה רופאות טובות בירושלים. רק שהזמינות תורים אצלם נוראיתחוץ מזה אין רופאות באמת טובות במאוחדת בירושלים, רופאים יש, בבית שמש יש אחת נדירה בובליצקי, היא באמת משהו מיוחד מאוד. מקצועית, אחראית נעימה, באמת שלא יוצא לפגוש רופאות כמוה. רק צריך סבלנות כשמחכים בתור אפשר לחכות גם שעתיים אבל היא בהחלט שווה את זה...
עברתי ללאומית אחרי הלידה. ב"ה עברתי מאז עוד מעקב- חוויה שונה לחלוטין. בכמה רמות מעלממש ככה!!
יש קופה עם אופציות יותר טובות?
כי יש הרבה יותר רופאי נשים ולא רופאות.איך מאוחדת שרוב הלקוחות שלהם חרדים,יש רק רופאי נשים ולא רופאות?
(כמה רופאות בודדות לא נחשב)
את כ"כ צודקת!!גם ברפואה דחופה במאוחדת אין אפילו רופאה אחת
זה אומר שאין אפילו התחשבות בפרטיות של אשה
מה הבעיה שיהיה רופאה אחת והשאר רופאים
שיהיה בחירה לפחות?
אני לא הולכת לרופאות אלא לרופאים, אבל ב2 המרפאות שהייתי בהן היתה רופאה זמינה בפעמים הלא נדירות שבאתי.גם ברפואה דחופה במאוחדת אין אפילו רופאה אחת
זה אומר שאין אפילו התחשבות בפרטיות של אשה
מה הבעיה שיהיה רופאה אחת והשאר רופאים
שיהיה בחירה לפחות?
אני גם הלכתי לרופא פרטי, אבל בגלל קופה אחרת...את כ"כ צודקת!!
אני עברתי בגלל זה לפרטי. שווה לי לשלם את הכסף ולקבל יחס אנושי ומכבד כמו שאני רוצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: