יש גם אפשרות שהוא יבצע את האולטרסאונד?ד''ר האגר אלחרטט, התורים לעוד הרבה זמן אבל רופא אנושי מאוד, מקצועי מאוד וחרדי.
אפשר לעשות את הבדיקות אצל טכנאיות א.ס וכאלה ולהגיע אליו רק עם התוצאות.
אני כמעט בטוחה שכןיש גם אפשרות שהוא יבצע את האולטרסאונד?
לא מנסיון אישייש גם אפשרות שהוא יבצע את האולטרסאונד?
כן , כשהייתי בכללית הלכתי אליו , רק שהתורים לא כל כך זמינים , הוא בוודאות מבצע א.ס במקום .לא מנסיון אישי
אבל אני יודעת שבכללית יש רופאים שמבצעים בעצמם אולטרסאונד
אני יודעת על פרופסור חיים יפה שהוא מקצועי ומרוצים ממנו
ד"ר שוויד ממש מומלץ הוא גם זמין מאוד, עונה גם לשאלות בטלפון, משאירים לו הודעה במרפאה שהוא נמצא ובסוף יום חוזר.ד"ר שווד פיליפ בלאומית עושה גם אולטרסאונד
באמת??ד"ר יהונתן שוסהיים
מאוד מומלץ, קשוב ואחראי.
(וזמין לשאלות טלפוניות או באתר ממש במהירות)
אשמח לשמוע באישי מה שיש לך לומרבאמת??
תבדקו טוב לפני שהולכים אליו....
אין לי אפשרות להודעות פרטיותאשמח לשמוע באישי מה שיש לך לומר
אבל כן, מהנסיון שלי (והייתי אצל כמה וכמה רופאים ורופאות כולל חלק שמומלצים פה) ועליו אני יכולה להמליץ.
עזבי, אם נהנית אז הכל בסדר. יכול להיות שמדובר על הריונות ב"ה ללא סיבוכים.תאותתי שאני אמחוק.
לומדת מזה שאין באמת רופא מומלץ....עזבי, אם נהנית אז הכל בסדר. יכול להיות שמדובר על הריונות ב"ה ללא סיבוכים.
ד"ר שוויד ממש מומלץ הוא גם זמין מאוד, עונה גם לשאלות בטלפון, משאירים לו הודעה במרפאה שהוא נמצא ובסוף יום חוזר.
צריך לקחת בחשבון את זה שללאומית אין סניפים בהרבה שכונות בירושלים, אז לפעמים זה קשה להגיע לרופא משפחה/ילדים
ההמלצה שלי היא להתרחק ממנו. אין לי כח לפרט, אבל הפוך מכל מה שכתבו פהד"ר שווד פיליפ
מקבל במאוחדת
תותח
הבחנות מצוינות
שרות מצוין
עושה אולטרסאונד במקום
מטופלת אצלו כבר 8 שנים
צודקת בכל מילה!!!לומדת מזה שאין באמת רופא מומלץ....
אחרי שניזוקתי מ2 רופאים שונים שלכל אחד מהם יש ממליצים חמים על האחריות שלהם והקשיבות והזמינות
שלצערי אני לא יכולה לומר את זה עליהם, ואני מופתעת מחדש כל פעם שאני שומעת עליהם המלצה
ככה גם ממי שאני מרוצה (ויודעת על עוד מרוצים וכל אחד עם תיק אחר ומסובך) יהיו כאלה שלא.
נראה לי רק תפילות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: