זוצית יצירתית
משתמש חדש
יש לכם המלצות?
| |||
|
טיפצילום | |
מצלמת בת מצווה- הפור נפל זה היה מסע... המון התלבטתי ובררתי ושאלתי וביקשתי לראות עד שלא היתה לי ברירה כי חייבים להחליט ולסיים עם זה כבר: איזה מצלמה לקנות לנערת בת המצוה... ל2 הגדולות קנינו מצלמות "רגילות" (במחיר שפוי) שאחת מהן כבר לא בחיים לשלישית קניתי מקצועית כי היא בענין הגיעה הבת הרביעית שרוצה מצלמה סתם כי היא רוצה לצלם! אין לה תוכניות להיות צלמת אבל רוצה תמונות איכותיות ולא רוצה משהו דפוק... ההציע היה כזה: 1. מצלמות שנמכרות בחנויות פלאפונים בעלות 450 עד 800 כמה שניסיתי לבדוק, להרגיש ואפילו להעלים עין הרגשתי שאני לא מסוגלת לקנות כזה דבר... יודעת שזה משהו זמני או שישבר או שהיא תבקש חדש כי האיכות לא תספק אותה. 2. מצלמות קומפקטיות איכותיות שנמכרות במחיר לא הגיוני רק כי כבר לא מיצרים אותם המחיר- מתחיל מ-2600 שח ומטפס לקרוב ל4000 שח לפני 4 שנים עלו פחות מחצי מחיר 3. מצלמה מקצועית מדגם של מתחילים שנשארו באותם רמת מחירים כמו בעבר כי עדין מיצרים אותם כרגיל. ב1500 אפשר לקבל משהו מצויין החיסרון- הגודל של המצלמה, לא קומפקטית שנכנסת לכיס אלא תופסת יותר נפח ולא מתאימה לסלפי... סיפרתי ל"כלת האירוע" את תוצאות המחקר את 1 היא מעצמה דחתה ידעה יותר טוב ממני מה יש לחברות לזו נשבר, ההיא שונאת את התוצאות והשלישית רק משחקת איתה. את 2 הורדנו מראש כי היתה מחוץ לתקציב ונשאר לנו רק האופציה של 3- מצלמה מקצועית איכות בטוחה מחיר שאפשר לעמוד בו (בצרוף המתנה של הדודות) ומוכנה להתפשר על הגודל. בחרנו את מצלמה קנון D2000 עם עדשה פשוטה של 18-55 שזה אומר זום קטן ממש המצלמה חזקה ובעז"ה תחזיק לאורך זמן איכות התמונות טובה (המחשב שלי הולך להתפוצץ מרוב תמונות...) לשואלות, יש את D4000 שזולה מעט יותר אך המסך שלה פשוט וקטן יותר ואין שמע להקשיב להסרטות שצולמו (במחשב אפשר כן לשמוע) כרגע היא מצלמת רק על אוטומט אם תציצו למצלמה תזכו לראות כל פינה, מדף ובלטה אצלי בבית כשלא בדיוק העמידו אותם פוטוגני לצילום... וד"ל... איך אלמד אותה להוציא את המקסימום מהמצלמה הזו, בלי להיכנס לצילום מקצועי- בפעם הבאה בעז"ה! חדש חדש!!! | |
| |
מתאים לכם פינה חדשה ב"טיפצילום"? בואו ננסה... בכל פוסט אצרף קישור מומלץ לרכישה באליאקספרס של מוצרים הקשורים לצילום. נתחיל? כשקניתי את המצלמה ראיתי שמחירי התיקים בחנות ממש גבוהים והשארתי את זה לאליאקספרס נחכה כמה שבועות ובסוף זה יגיע הנה התיק שהזמנתי למצלמה המדוברת מלמעלה https://he.aliexpress.com/item/1005...t_main.11.1ea3586aihpBCe&gatewayAdapt=glo2isr חיפשתי תיק כמה שיותר קטן. לקחתי את הגדול יותר מבין השניים הקטן מתאים למצלמות דמוי מקצועי. עדין לא הגיע- אך נראה טוב וניקוד גבוה בעז"ה כשיגיע אכתוב לכם. את התיק הזה הזמנתי לפני יותר משנה והוא גם טוב קומפקטי וזול יותר גדול מהקישור למעלה https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.242.1ea3586aihpBCe&gatewayAdapt=glo2isr קניתי אותו לביתי שמצלמת וידאו אך גם אני בעצמי משתמשת בו, כי התיק שלי גדול מידי לפעמים והוא מתאים בדיוק למצלמה נטו... יש לכם קישור למוצר שרכשתם באליאקספרס וממליצות? שתפו אותי ואפרסם פה ואם יש לכם תמונה- זה מעולה! יום טוב, מירלה |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: