@חרש עץ - מעולה!!!
נגר - אם מענין אתכם גם
דווקא חנות? למה לא נגר?
נגר לא עושה את כל העבודה.נגר גם עושה את כל העבודה?
אני רוצה עבודה קומפלט.
נגר לא עושה את כל העבודה.
נגר עושה ארונות, ואח"כ אתה הולך לאיש שיש שיעשה לך שיש.
כיורים, ברזים וחיפוי קונים בחנות של כלים סניטריים.
ומביאים פועל שידביק לכם את הקרמיקה.
לא כ"כ מסובך
אני הייתי מעדיפה לבחור כל בעל מלאכה בעצמי מאשר ללכת דרך חברה...
אורכיד
לא בטוח בכלל שיוצא יותר זול...למה לא עדיף דרך מקום אחד? אני מניח שגם יצא זול יותר . לא?
גם בענין של אחריות לא יהיה זריקת אחריות מאחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה
היי שלום אם כבר המליצו עלי...נגר גם עושה את כל העבודה?
אני רוצה עבודה קומפלט.
היי שלום אם כבר המליצו עלי...
אצלי אפשר להזמין גם שיש (כל החברות), כיורים (בלאנקו ואקווהטופ), ברזים (כמה חברות), ומוצרי חשמל (גורניה ותקה). לגבי חיפויי קיר ואינסטלטור תצטרכו לדאוג בעצמכם, אם זה ממש מסובך לכם אוכל לארגן לכם גם את זה אם זה באזור שאני מכיר.
היי,
אשמח לקבל המלצות לחנויות למטבחים בירושלים.
מניסיון.
תודה
פנדה
אפשר להצטרף מכל הארץ ללא שום התחייבותהתארגנות הרוכשים רמה ד'
לאור ההצלחה הגדולה בהתארגנות של הרוכשים בפרוייקט חזון את גלילי אנו ממשיכים במלא התנופה בהתארגנות של כל רמה ד' [ניתן להירשם גם באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>]docs.google.com
אדירכלים/ות ומעצבים/ות - אורכיד מטבחים
אורכיד מקדמים את קהילת האדריכלים/ות והמעצבים/ות מדוע אדריכלים/ות ומעצבים/ות בוחרים/ות לעבוד עם אורכיד?מעבר בינימין 😉 בלתי מתפשר וליווי מקצועי ואדיב משלב קבלת ההחלטות, דרך הדמיות ויישום באמצעות חומרי גלם איכותיים מהמותגים המובילים בענף ומתן אחריות, אנו דואגים לפנק אותך לאורך כל השנה. צילוםמימון...www.orchid-k.co.il
אפשר להצטרף מכל הארץ ללא שום התחייבות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: