תודה,
@מקצועי בלבד מומלצת מאד מאד מניסיון!תודה,
אני לא מחפש יעוץ באינטרנט, רוצה בצורה מסודרת מול איש מקצוע
אם יש למישהו המלצה מנסיון על אחד מהם - אשמח
יש גם בעוד בחברות מור, ומגדל.אני רוצה לפתוח קופת גמל להשקעה בסיכון גבוהה מדד sp500. (חיסכון לזמן ארוך)
הבנתי שיש הכשרים טובים בכלל, הפניקס, הראל, מיטב, מנורה
תתחילו עם העניין של דמי הניהול.א. איך אני יודע באיזה לבחור?
כן.ב. האם יש הבדל בדמי ניהול אם אני פותח לבד או דרךסוכן?
לא רוצה להתערב אבל אם אתה בעניין לברר ולבדוק את הנושא אולי כדאי לך לא בקופגל"האולי כן נתחיל פה... ננסה, מקווה שאצליח...
אני רוצה לפתוח קופת גמל להשקעה בסיכון גבוהה מדד sp500. (חיסכון לזמן ארוך)
הבנתי שיש הכשרים טובים בכלל, הפניקס, הראל, מיטב, מנורה
א. איך אני יודע באיזה לבחור?
ב. האם יש הבדל בדמי ניהול אם אני פותח לבד או דרךסוכן?
תודה!
@מקצועי בלבד
@השקעות R הון
להשקיע בצורה עצמאית הרבה יותר זול.לא רוצה להתערב אבל אם אתה בעניין לברר ולבדוק את הנושא אולי כדאי לך לא בקופגל"ה
יש פה בפרוג רעיונות יותר טובים @השקעות Rהון יכול לעזור לך
זכור לי שפעם כתבת (מקצועי בלבד) שמור עשתה טריקים של חברה חדשה והתשואות שלה לא משקפות מצב אמיתי ביחס לשאר החברות ובהמשך התשואות שלה יתיישרו מול כל השאר ולא יהיו כאלו פנטסטיות.יש גם בעוד בחברות מור, ומגדל.
תתחילו עם העניין של דמי הניהול.
כן.
יש הבדל בדמי הניהול אם זה דרך סוכן או לבד, לפעמים זה יהיה יותר זול לבד, ולפעמים דרך סוכן יהיה יותר זול, הכל תלוי במקרה הספציפי.
אכן כתבתי את זה וזה גם נכון, אבל לא מדובר על המסלולים הפאסיביים שלה כמו מסלול מחקה מדד S&P 500.זכור לי שפעם כתבת (מקצועי בלבד) שמור עשתה טריקים של חברה חדשה והתשואות שלה לא משקפות מצב אמיתי ביחס לשאר החברות ובהמשך התשואות שלה יתיישרו מול כל השאר ולא יהיו כאלו פנטסטיות.
מדובר על גמל להשקעה שם.
האם לאור זה יש מצב שעדיך לפתוח קופה באינפיניטי למשל?
במסלול מחקה SP אין סיבה להניח שיירד ממוצע התשואה שלהם ביחס לביצועי המדד?אכן כתבתי את זה וזה גם נכון, אבל לא מדובר על המסלולים הפאסיביים שלה כמו מסלול מחקה מדד S&P 500.
אבל איפה כדאי זה כבר שאלה אחרת, וזה תלוי במה מדובר וכו'.
זה לא בגלל שהם חדשים.למשל - אם הם בשונה משאר החברות הציגו בטווח של 5 שנים תשואה עודפת על המדד של 2 אחוז (למשל בלבד) אין סיבה להניח שזה רק בגלל שהם חדשים וכו' וזה יגמר בהמשך?
ממש תודה.
תשואה של 61 אחוז ב5 שנים זה לא סיבה מספיק טובה?זה לא בגלל שהם חדשים.
אבל באופן כללי חברת מור גובה דמי ניהול יקרים ללקוחות חדשים ולכן לא רואה מה יש לחפש שם.
זה תשואת המדד.תשואה של 61 אחוז ב5 שנים זה לא סיבה מספיק טובה?
זה לא הרבה מעבר לממוצע השנתי?
יש חברות עם ותק של יותר משנתיים.שאר המסלולים בשאר החברות נפתחו רק בשנה האחרונה ושם מור מפגרת לרעה לא?
על שאר החברות אין נתונים להשוואה על 5 שנים אחורה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: