ספק או תשתית? כי יש בלי סוף ספקים, כולם אותו דבר בערךשלום, האם יש ספק אינטרנו (איכותי) חוץ מבזק והוט שמישהו/י יכולים להמליץ עליו?
יש להם גם ספק כמובן (שניהם מהגדולות בתחום עם הכי הרבה לקוחות)בזק והוט אינם חברות ספק אלא חברות תשתית.
יש עוד חברות תשתית שכמעט ואין להם פריסה בארץ.
ספק אני ממש מרוצה מ 018שלום, האם יש ספק אינטרנו (איכותי) חוץ מבזק והוט שמישהו/י יכולים להמליץ עליו?
זה חברות בת, ובזק בין לאומי יקרה יותר ובלי הצדקה לטעמי.יש להם גם ספק כמובן (שניהם מהגדולות בתחום עם הכי הרבה לקוחות)
זה אמור לחול מהמשך החודשהבנתי שיש לאחרונה ניסיונות להוריד רגולציה מבזק ולאפשר לה להיות גם ספק בעצמה,
אין לי פרטים נוספים לגבי זה.
את יודעת מניסיון שלא טוב אחרות?ספק אני ממש מרוצה מ 018
תשתית רק בזק.. (עבדתי אצלם ואני ממש לויאלית.. אבל אני ממש מרוצה! )
את יודעת מניסיון שלא טוב אחרות?
כי אני בדיוק מתלבטת אם לעבור
איך הורידו לי כזה מהר ת'חסימה? פליזזזז אני צריכה גם.......
לא ממש , אנחנו די כבולים ("") לתשתית הקיימתאכן התכוונתי לתשתית, יש משהו חוץ מבזק והוט?
לא ממש יודעת למה הכוונהבסיבים אופטיים
בגדול לא, אבל דברים משתנים עם השנים.... כנראה שכאן עדיין לא.וזה חידוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: