לא בטוח שזה מותר מבחינה הלכתיתלא,
נטו ליופי...
מצד אחד עומדת אישה (צעירה ככל הנראה) מול המראה וחושבת לעצמה "האף שלי לא יפה"
הוא ארוך/קצר/שמן/רזה/עקום מדי/ישר מדי
אם היא מרגישה כך זה בסדר גמור - מה שהיא רואה או מצפה לראות בראי רק העיניים שלה רואות.
אולי יש גם איזה מנתח פלסטי אלוף ויקרן שעושה לה במחשב שלו הדמיות של האף שלה :
לפני - אחרי
והאחרי במחשב נראה מיליון דולר (לפחות)
ומצד שני יש מנותחות - בעיקר כאלה שהיה צורך להשתמש גם במסור בזמן הניתוח
לטעמי בלבד - גם הניתוח הכי מוצלח אצל הפלסטיקאי הכי נחשב לא נותן את מה שהקב"ה יצר עבורנו,
יש את המתיחות סביב העיניים ואת המתיחה של השפה העליונה וחלק מהחניכיים -
בקיצור תחשבי 100 פעמים ותייעצי 200 פעמים לפני שאת עושה את המהלך שאין ממנו דרך חזרה.
את צודקת לגמרי -מה אנשים מייעצים ללא שנתבקשו
ומה הן אומרות? זה שווה?ושמעתי מהרבה נשים..שגם להן הציק מאודד...ובסוף הן עשו את הצעד המפחיד הזה!...
אני עשיתי ניתוח אף לפני חודשיים וחצי אצל דר יעקב בר מתל אביב ואני ממאדדדד מרוצה כבר עכשיו למרות שאף עדיין קצת נפוח זה מאד משמעותי השינוי.
זה באמת נכון שזה תלוי איזה שינוי את רוצה לעשות לתוצאה.
את יכולה לשאול אותי בפרטי במייל פרטים בדיוק ותמונות אבל אני מאד ממליצה ללכת על זה.
גם לי המון אמרו זה מיותר אבל זה ממש משתלם ושווה כל שקל.
דר בר הוא רופא ממששש מומחה ונותן יעוץ מוקדם משמעותי לפני התחיבות לניתוח.
בהצלחה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ומה הן אומרות? זה שווה?
כנראה שהיה אף מאוד בעייתי.. ומעוות...מורה שלי סיפרה לנו פעם שהיא הלכה לבי"ח לבקר קרובת משפחה. לידה היא ראתה מישהי שכל הפרצוף שלה חבוש, ואין לידה, נבעך, אף קרובי משפחה.
היא התחילה להרגיע אותה "אל תדאגי.. זה יעבור.. את תהיי בסדר!" ההיא הסתכלה עליה ולא אמרה לה כלום.
אחר כך היא ניגשה לאחות לשאול איך זה שיש כאן כזו פצועה ואף אחד לא לידה?
האחות ענתה לה שהיא עברה ניתוח פלסטי ליישור האף..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: