יש את XXX נגר חרדי, מחירים מעולים ועבודה יפיפיה.אני מביתר
@טוליפ אשמח לפרטים
אשמח מאד לפרטיםיש את XXX נגר חרדי, מחירים מעולים ועבודה יפיפיה.
לפני שבועיים שלחתי לו 4 עבודות, אז עוד היה פנוי, אולי יהיה פנוי גם עכשיו, אבל הוא עובד רק עם מעצבות.
יש גם את רוזיליו, חרדי, שמקבל גם בלי שרטוטים. שמעתי עליו הרבה דברים טובים, עבדתי איתו לראשונה לא מזמן. עכשיו מרכיב לי מטבח, ובעז"ה בעוד מס' שבועות עוד שני מטבחים, ואז אוכל לומר לך אם העבודה באמת יפה כמו שאמרו לנו...
אם תרצי, אשלח בפרטי מס' שלהם.
בהצלחה!
אשמח גם לטל שלויש את רוזנבלט. נגר חרדי, מחירים מעולים ועבודה יפיפיה.
לפני שבועיים שלחתי לו 4 עבודות, אז עוד היה פנוי, אולי יהיה פנוי גם עכשיו, אבל הוא עובד רק עם מעצבות.
יש גם את רוזיליו, חרדי, שמקבל גם בלי שרטוטים. שמעתי עליו הרבה דברים טובים, עבדתי איתו לראשונה לא מזמן. עכשיו מרכיב לי מטבח, ובעז"ה בעוד מס' שבועות עוד שני מטבחים, ואז אוכל לומר לך אם העבודה באמת יפה כמו שאמרו לנו...
בהצלחה!
@א שיינפלדיש את XXX נגר חרדי, מחירים מעולים ועבודה יפיפיה.
בהצלחה!
אין לי מושג מה השם הפרטי שלו. הנגריה שלו בביתר ברח' רמב"ן?אם את מתכוונת למשה רוזיליו- הוא אומן בעץ. עשה לי עבודה לא שגרתית ללקוח. שרות מדהים!
המספר שלו- 0584401800
אין לי מושג מה השם הפרטי שלו. הנגריה שלו בביתר ברח' רמב"ן?
דווקא מהשירות שלו פחות התלהבתי. היה צריך הרבה לרדוף אחריו. המחירים היו טובים.
מקפיצה...אם את מתכוונת למשה רוזיליו- הוא אומן בעץ. עשה לי עבודה לא שגרתית ללקוח. שרות מדהים!
המספר שלו- 0584401800
אשמח לפרטים.יש את XXX נגר חרדי, מחירים מעולים ועבודה יפיפיה.
בהצלחה!
נגר חרדי עבודה יפה גם זולאשמח לפרטים.
תודה רבה רבה !!
shamysary בגימיל
ביקשתי מהמנהלת מחיקה של השםאשמח לפרטים.
תודה רבה רבה !!
shamysary בגימיל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: