סתם מענין ,לשם מה היית צריכה את האחריות ?אין לי המלצה, מה שכן, כמי שנכוותה - אם את הולכת על שיש קיסר, תרימי טלפון לחברה ותוודאי שהמתקין אכן מורשה, שאם לא כן תאבדי את האחריות. אל תסתפקי בהוכחות לכך שהשיש מתוצרת אבן קיסר, כי ישנם מתקינים בלתי מורשים שגם כן מוכרים את האורגינל, ועדיין עצם היותם בלתי מורשים גורמת לך לאבד אחריות חברה.
אענה לך במקומהסתם מענין ,לשם מה היית צריכה את האחריות ?
מה כוללת האחריות ?
תודה מראש
עשה לנו אחד ערבי (אין לי את השם שלו) לפני בערך שלוש שנים עבודה מדויקת וברמה, לא רואים חיתוכים, שיפועים מעולים ועבודה נקייה וזולה.מחפשת המלצה על מתקין ומשווק שיש מורשה ואמין עם עבודה טובה
גרניט או אבן קיסר באזור ירושלים
תודה רבה
ידוע לך אם הוא ערבי ישראלי או לא?עשה לנו אחד ערבי (אין לי את השם שלו) לפני בערך שלוש שנים עבודה מדויקת וברמה, לא רואים חיתוכים, שיפועים מעולים ועבודה נקייה וזולה.
עשינו שיש גרניט שחור.
מצרפת את המספר: 058-6388864
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: