המלצה על מקרר עם פיקוד שבת

מיטל7744

משתמש חדש
שלום אני רוצה לקנות מקרר גדול מ 600 ליטר ומעלה מוצלח שעובד טוב עם פיקוד שבת, מרווח ומחולק טוב ,

אשמח לקבל המלצות מכם , ואם אפשר לציין כמה זמן יש לכם אותו.

חיים של תורה

משתמש מקצוען
אני עשיתי לפני חודשיים סקר שוק מעמיק מאוד למקרר מקפיא עליון בגודל שציינת, ויצא לי שהמקרר הכי איכותי וטוב ונוח שמרווח ומחולק טוב הוא המקרר של סמסונג דגם RT62K7040, הוא גדול מאוד (630 בנטו) ומגיע עם פיקוד שבת מובנה של הרב הלפרין (המכון הטכנולוגי), עם אפשרות להוספת התקן משמרת השבת ב400 ש"ח, המחיר שלו נע בין 5,100-5,400 ש"ח.
מצורף לך קישור למוצר באתר הרשמי של סמסונג כדי לקבל אינדקציה.

המקרר הבא בתור הוא של חברת שארפ דגם SJ-3830 עם 586 ליטר נטו, שמגיע גם עם התקן שבת כנ"ל, ומחירו גם בערך כנ"ל.
מצורף לך קישור למוצר באתר הרשמי של שארפ.

בהצלחה רבה

חן לב

משתמש רשום
שלום אני רוצה לקנות מקרר גדול מ 600 ליטר ומעלה מוצלח שעובד טוב עם פיקוד שבת, מרווח ומחולק טוב ,

אשמח לקבל המלצות מכם , ואם אפשר לציין כמה זמן יש לכם אותו.
מה קניתם לבסוף אשמח לדעת לצורך קנייה דחופה גם כן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה