דרוש מידע המלצה על מכונת כביסה

אני456

משתמש מקצוען
@א.שטיגליץ , אם אפשר,

מכונת הכביסה שלנו מראה קוד שגיאה E56 (בוש)
משיטוט קל אני רואה שזו הודעה די קריטית על עומס גבוה או משהו.
האם יש טעם לקרוא לטכנאי , או שחבל אפילו על הביקור?

תודה.

יוגורט

משתמש מקצוען
המכונה לא קוסמת, כתמים קשים צריך להסיר, אבל עם בינוניים היא מתמודדת להפליא. הרבה יותר טוב מכל מכונה אחרת שניסיתי.
זהו. שהגעתי עם ציפיות מאדד גבוהות.
לגבי הכתמים של שמן, זה משהו שקורה לי רק במכונה הזאת. המפות הלבנות מקבלות כתמים שחורים.
אכן אי אפשר לשנות תוכנית לאחר הפעלה, בעיני זו לא מגרעת איומה עד כדי ויתור על יתר היתרונות של המכונה
אם ילד לחץ בטעות אז זה ממש מעצבן...

אני456

משתמש מקצוען
בעיקר אני מחפשת לשמוע על עמידות.

אחרי בוש שהחזיקה למעלה מעשור, יש לי ציפיות גבוהות.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אם ילד לחץ בטעות אז זה ממש מעצבן...
גם אצלי יש ברנש בן שנתיים שאחד מתחביביו הגדולים הוא הפעלת המכונה, ובפרט זו שאורכת שעתיים פלוס... מה שעשינו, השתמשנו בכבל עם מתג כבוי - טוב גם לשבת ומונע ממנו להפעילה אז.

יוגורט

משתמש מקצוען
גם אצלי יש ברנש בן שנתיים שאחד מתחביביו הגדולים הוא הפעלת המכונה, ובפרט זו שאורכת שעתיים פלוס... מה שעשינו, השתמשנו בכבל עם מתג כבוי - טוב גם לשבת ומונע ממנו להפעילה אז.
זה מה שאני מתכוונת. צריך כל מיני התחכמויות.
אבל , מה שמוזר לי במה שאת אומרת, אנט פעם ניתקתי לפני שבת את התקע וכשחיברתי הוא עשה לעצמו סוג של ריסט והכריח אותי להפעיל תוכנית ראשונית.
יכול להיות שהדגמים היותר יקרים הם באמת טובי גם בזה.
הדגם הזול, לדעתי לא קיים יותר בחנויות

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אבל , מה שמוזר לי במה שאת אומרת, אנט פעם ניתקתי לפני שבת את התקע וכשחיברתי הוא עשה לעצמו סוג של ריסט והכריח אותי להפעיל תוכנית ראשונית.
מעניין, לא קרה לי בחיים, ואני מכבה מדליקה את המתג הזה יומיום.
אני גם מודה לה' על המכונה הזו יומיום.
הצאצאים פה יודעים להתלכלך, ועם זאת ג'ריקן של אוקסיג'ן נגמר פה בשנתיים בערך, בלי גוזמה. במכונה הקודמת, שגם נחשבה טובה, הייתי צריכה לפנק כל כתם טרום כביסה בהרבה חומר, פה משתמשת במסיר רק בכתמים אגרסיביים.

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
מכונת הכביסה שלנו מראה קוד שגיאה E56 (בוש)
משיטוט קל אני רואה שזו הודעה די קריטית על עומס גבוה או משהו.
האם יש טעם לקרוא לטכנאי , או שחבל אפילו על הביקור?
אני לא מכיר את התקלה,.
אשמח אם אפשר יהיה להעלות צילום מסך של ההסבר שמצאתם באנטרנט אולי זה חסום לי (רק לוודא שמדובר על מכונת כביסה בוש).
ב. והאם אתם רואים תקלה כלשהיא מלבד הקוד תקלה?

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
@א. שטיגליץ איזה דגם של בוש מומלץ היום-7 ק"ג
אני חייבת דחוף להזמין
אפשר דרכיך?

בניה

משתמש רשום
מילה הכי טובים, היום המחירים שלהם שפויים מאד.
אחר כך סימנס בוש קונסטרוקטה שזה אותו קונצרן, אבל רק תוצרת גרמניה.

יראת שמימדיגע רעבצין

משתמש מקצוען
ממליצה לך לקחת של 9/10 ק"ג זה ממש משמעותי בשוטף ובערבי חגים. חסכון של זמן.
וזה לא פער רציני במחיר בד"כ.
וכמובן לא לוותר על צג שמראה עוד כמה זמן המכונה מסתיימת..

טרבילו

משתמש חדש
שלום יש לי מכונת כביסה של סמסונג דגם eco bubble + add wassh 8kg, וכאשר אני מוציאה את הכביסה מהמכונה אין ריח של המרכך כביסה.
ואני משתמשת במרכך מעולה, שבמכונה הרבה יותר פשוטה וזולה היה נשאר לי ריח לעונה הבאה.
למישהו יש את המכונה הזו?
או שיהיה לו רעיון, אשמח מאד לשמוע?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה