זהו. שהגעתי עם ציפיות מאדד גבוהות.המכונה לא קוסמת, כתמים קשים צריך להסיר, אבל עם בינוניים היא מתמודדת להפליא. הרבה יותר טוב מכל מכונה אחרת שניסיתי.
אם ילד לחץ בטעות אז זה ממש מעצבן...אכן אי אפשר לשנות תוכנית לאחר הפעלה, בעיני זו לא מגרעת איומה עד כדי ויתור על יתר היתרונות של המכונה
אל תקומי לכבודי, אבל בהזדמנות כשאת עוברת לידה אשמח לדעת על דגם מומלץ.אקום לבדוק מה הדגם
גם אצלי יש ברנש בן שנתיים שאחד מתחביביו הגדולים הוא הפעלת המכונה, ובפרט זו שאורכת שעתיים פלוס... מה שעשינו, השתמשנו בכבל עם מתג כבוי - טוב גם לשבת ומונע ממנו להפעילה אז.אם ילד לחץ בטעות אז זה ממש מעצבן...
W1 CLASSICאל תקומי לכבודי, אבל בהזדמנות כשאת עוברת לידה אשמח לדעת על דגם מומלץ.
אני לא בונה על מכונה גדולה מ7 קילו.
זה מה שאני מתכוונת. צריך כל מיני התחכמויות.גם אצלי יש ברנש בן שנתיים שאחד מתחביביו הגדולים הוא הפעלת המכונה, ובפרט זו שאורכת שעתיים פלוס... מה שעשינו, השתמשנו בכבל עם מתג כבוי - טוב גם לשבת ומונע ממנו להפעילה אז.
מעניין, לא קרה לי בחיים, ואני מכבה מדליקה את המתג הזה יומיום.אבל , מה שמוזר לי במה שאת אומרת, אנט פעם ניתקתי לפני שבת את התקע וכשחיברתי הוא עשה לעצמו סוג של ריסט והכריח אותי להפעיל תוכנית ראשונית.
אני לא מכיר את התקלה,.מכונת הכביסה שלנו מראה קוד שגיאה E56 (בוש)
משיטוט קל אני רואה שזו הודעה די קריטית על עומס גבוה או משהו.
האם יש טעם לקרוא לטכנאי , או שחבל אפילו על הביקור?
כולם אומרים לי פה אחד בומילה הכי טובים, היום המחירים שלהם שפויים מאד.
בוש מעולים. יש לי בוש. מילה נחשבים יותר טובים.כולם אומרים לי פה אחד בו
טכנאים ואנשים
דגם 24170
אני טכנאי, לא מוכר מכשירים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: