דרוש מידע המלצה על כרטיס אשראי

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ב"ה עד היום הסתדרנו עם הדיירקט, עכשיו אני רוצה כרטיס אשראי שיתקבל בכל מקום,
כולל ניוד הפלאפון, חיובים חודשיים, תשלומים באתרים בקיצור- לא דיירקט.
מחפשת משהו בלי עמלות, ואין צורך במסגרת או אפשרות להיכנס למינוס או מה שזה... (לא צריכה החזרים וקשבקים וכל הדברים הנוצצים האלו, לא מתכוונת להשתמש בזה הרבה)

יודעים להמליץ לי?
לא מבינה בזה שום דבר

תודה רבה מראש

avi++

משתמש מקצוען
ב"ה עד היום הסתדרנו עם הדיירקט, עכשיו אני רוצה כרטיס אשראי שיתקבל בכל מקום,
כולל ניוד הפלאפון, חיובים חודשיים, תשלומים באתרים בקיצור- לא דיירקט.
מחפשת משהו בלי עמלות, ואין צורך במסגרת או אפשרות להיכנס למינוס או מה שזה... (לא צריכה החזרים וקשבקים וכל הדברים הנוצצים האלו, לא מתכוונת להשתמש בזה הרבה)

יודעים להמליץ לי?
לא מבינה בזה שום דבר

תודה רבה מראש
כל כרטיס אשראי ממוצע עונה על הקריטריונים
הכי פשוט, בסניף יש חסד הקרוב לעיר מגורייך, לפעמים גם מקבלים כמה שקלים בקופון לחנות
שנה ראשונה חינם
מהשנה השנייה והלאה, צריך להתקשר לכאל פעם בשנה ולבקש מהם להמשיך את הפטור מדמי כרטיס, הם נותנים את זה בכפוף לביצוע עסקה של מינימום שקל אחד פעם בחודש

גם אם החלטתם לא לקחת כרטיס של יש, בכל מקרה, אל תקחו כרטיס דיינרס, הרבה עסקים לא מקבלים את זה

A052

משתמש סופר מקצוען
אין דבר כזה כרטיס ללא מסגרת אשראי חוץ מדיירקט.
ובדר"כ כל כרטיס חוץ בנקאי, ידרוש לפחות בפתיחה שיהיה כבר כרטיס בנקאי רגיל שאינו דיירקט (כדי לראות שאפשר לסמוך עליכם)

כרטיסים חינמיים ללא שום עמלות, יש למקס = "כזה אני רוצה" או "ענת תקני לי".
ולמורים ומקצועות נוספים יש כרטיסים ייעודיים שגם הם חינמיים לגמרי.

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אין דבר כזה כרטיס ללא מסגרת אשראי חוץ מדיירקט.
ובדר"כ כל כרטיס חוץ בנקאי, ידרוש לפחות בפתיחה שיהיה כבר כרטיס בנקאי רגיל שאינו דיירקט (כדי לראות שאפשר לסמוך עליכם)

כרטיסים חינמיים ללא שום עמלות, יש למקס = "כזה אני רוצה" או "ענת תקני לי".
ולמורים ומקצועות נוספים יש כרטיסים ייעודיים שגם הם חינמיים לגמרי.
תודה רבה רבה!

מה זה כרטיס חוץ בנקאי? של יש? למה אני צריכה כרטיס חוץ בנקאי, הכרטיסים של הבנק לא מתאימים?

תודה רבה!!

A052

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה רבה!

מה זה כרטיס חוץ בנקאי? של יש? למה אני צריכה כרטיס חוץ בנקאי, הכרטיסים של הבנק לא מתאימים?

תודה רבה!!
ביקשתם כרטיס חינמי, בבנק בדר"כ אין חינם (אכן יש יוצאים מן הכלל תלוי בהטבות אישיות)

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כל כרטיס אשראי ממוצע עונה על הקריטריונים
הכי פשוט, בסניף יש חסד הקרוב לעיר מגורייך, לפעמים גם מקבלים כמה שקלים בקופון לחנות
שנה ראשונה חינם
מהשנה השנייה והלאה, צריך להתקשר לכאל פעם בשנה ולבקש מהם להמשיך את הפטור מדמי כרטיס, הם נותנים את זה בכפוף לביצוע עסקה של מינימום שקל אחד פעם בחודש

גם אם החלטתם לא לקחת כרטיס של יש, בכל מקרה, אל תקחו כרטיס דיינרס, הרבה עסקים לא מקבלים את זה
יש הבדל בין הכרטיס של יש לכרטיס של רמי לוי? (סתם כי קרוב לי יותר)...
תודה רבה!

יש הבדל בין הכרטיס של יש לכרטיס של רמי לוי? (סתם כי קרוב לי יותר)...
תודה רבה!
נראה לי שעדיף כרטיס של 'יש' מצד זה שיש הרבה הרבה יותר הטבות בכרטיס של 'יש' מאשר הכרטיס של 'רמי לוי'
חוץ מזה שכשאנחנו עשינו כרטיס של 'יש' קיבלנו גם כמה מאות שקלים חוץ מזה שיש לך כל השנה אין ספור הנחות (קבועות ולא קבועות)

דניאל נבון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בכללי צריך להתאים את הכרטיס עד כמה שניתן לצרכים שלכם.
לפני פחות מחודשיים ביצעתי השוואת כרטיסי קאשבק, ניתן להיעזר בה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה