לי יש אותו בחדר שינה עם ריהוט חום וזה ממש יפה@תמר בר חנין וכל המבינות ביופי...
האם תוכלנה לייעץ לי
לסלון בגווני החום טורקיז האם צבע 1549 של טמבור יתאים?
קופצת על האשכול. מעונינת לצבוע את הסלון ומטבח בצבע משי משי. ריצוף גרג' בהיר יחסית. חלונות אפור פחםממליצנ מאוד על סיקרט וויט של טמבור
אני צבעתי ב is0022 של נירלט, גוון אפרפר בהיר. יצא מאד מואר ונעים. מאד מרוצה.קופצת על האשכול. מעונינת לצבוע את הסלון ומטבח בצבע משי משי. ריצוף גרג' בהיר יחסית. חלונות אפור פחם
סלון, ריהוט חום כהה עץ עם ספה כאמל. מטבח ארונות לבנים עם שיש אפור
האם כדאי לצבוע בלבן או פנינה או צבע אחר? אוהבת גוונים חמים יותר אך מפחדת שבגלל שאנו צובעים לבד- אולי לא יצא מספיק מקצועי וצבע אחר יבליט פשלות
מישהי המליצה לי על נירלט 0209- מישהי מכירה? והאם יש עדיפות על צבעי טמבור מאשר נירלט או להיפך?
כל גוון יש בו שילוב של צבע נוסף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: