בד"כ קידי שיק בסדר אבל העונה פשוט מזעזע!נכתב ע"י צקצוק;1073528:רב המכנסיים אצלי זה של קידי שיק מאוד מרוצה!
יש להם גזרה יפה יושב טוב על הילד (שלי בכולופן...)
אחרי תקופה די ארוכה האפור התחיל לדהות קצת,
אבל אי אפשר לצפות כ"כ הרבה כולה מכנסיים ועוד בן לובש אותם....
גם של פוקס מאוד מוצלחות.
נכתב ע"י ליקי;1073530:בד"כ קידי שיק בסדר אבל העונה פשוט מזעזע!
יש לי 2 סטים של מכנסיים(2 כפול שלושה ילדים ) שלא ראויות ללבישה אחרי ממש לא הרבה כביסות.
נכתב ע"י grafix;1073659:עברתי על האשכול ואני ממש מתפלאת שאף אחד לא כתבה "שי שאול", מכנסיים הכי הכי...
אחרי שניסיתי את כל הסוגים, גם יקרים, הגעתי לשי שאול ואני כבר כמה שנים קונה רק אותם, גזרה צרה ומקסימה (לילדים קצת מלאים כדאי לקנות גדול יותר ולעשות מכפלת), צבע שלא דוהה אף פעם, יש לי מכנסיים כבר 3 עונות והם נשמרים כמו חדשים, (יש לי אפילו כמה זוגות שהיו של אחי, והם במצב מעולה) עד שבסוף הם נקרעים בברך, איך לא?
בגאולה אפשר לקנות אותם בבזאר קטן ע"י רבינוביץ, (לא יודעת איך קוראים לו) נדמה לי ששם גם הכי זול, עולה כ45 ש"ח.
נכון!נכתב ע"י RacheliArt;1073678:שי שאול זה רק לרזים!!! מאד!!!
המותן צרה במיוחד וזה מרתיע אותי לקנות, זה לוחץ נורא...
(הילדים שלי ממוצעים ומטה, חוץ מאחד מעט מלא אבל בסטנדרט. וגם לרזים אני לא אקנה.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: