איזה דור של i5?אני מחפשת מחשב עם חיבור לסים מובנה, שיהיה קטן 14 אינטש, מעבד i5 ומעלה.
איזה דגם מחשב יתאים לי?
תקציב עד 3500.
וגם חנות מומלצת לקנייה באזור הצפון.
תודה
תודה על המענה,איזה דור של i5?
עוד פרטים שצריך: OLED, כרטיס גרפי, ראם
ובכללי למה הוא מיועד
חנות מומלצת למחשבים בכללי זה תמיד קיי אס פי יש להם סניפים בכל הארץ, אמינים וכמעט תמיד הכי זולים.
למה לא פשוט לקנות טאלבט טוב עם מקלדת ?תודה על המענה,
אני צריכה מחשב לבית, זה אומר גלישה טובה וחלקה, מחשב שלא יתקע,
לגבי מעבד אני לא מבינה בזה כ"כ, כנל לגבי כרטיס גרפי, ראם שיהיה בשביל שימוש בייתי שמירת תמונות, וורד, אקסל, פאואר פוינט וכד'
ושוב המטרה שיהיה שמיש ומהיר בלי תקיעות.
בנוסף אנחנו משתמשים בו די הרבה לשמיעת הרצאות ושירים ביוטיוב.
אז בעצם סים מובנה זה מה שמייקר?מחשב עם חיבור לסים מובנה I5 ומעלה ב3500 שקל זה רק יד שניה...
יד ראשונה- המחירים רחוקים משם,
סים מובנה זה דבר די יקר
טאבלט פחות,למה לא פשוט לקנות טאלבט טוב עם מקלדת ?
לפי מה שזה נשמע את זקוקה יותר לשימוש סטרימניג מקסימום אופיס.
אפשר להשיג טאבלט פצצה ב3500 שקל עם חיבור אינטרנט הכי מתקדם בשוק ובדיוק לצרכים האלה
הנה אחד לדוגמא:
יש בפחות מארבע אלף.אני מחפשת מחשב עם חיבור לסים מובנה, שיהיה קטן 14 אינטש, מעבד i5 ומעלה.
איזה דגם מחשב יתאים לי?
תקציב עד 3500.
תודה
רק מעיר ששימו לב שישנם רבה מאוד מחשבים שכתוב במפרט שיש להם כניסה לסים, אבל בפועל אין את רכיב הכרטיס בפנים, לרוב הוא ברכישה נפרדת. אפשר להזמין מעלי אקספרס וכד' בסביבות 90 ש"ח לרכיב.אני מחפשת מחשב עם חיבור לסים מובנה, שיהיה קטן 14 אינטש, מעבד i5 ומעלה.
איזה דגם מחשב יתאים לי?
תקציב עד 3500.
תודה
דעתי היא שאין מה למצוא בסים מובנה, (בגלל המחיר)טאבלט פחות,
הוא לא יהיה נח לצרכים שלנו,
אשמח גם להתייחסותך להודעה מעלי.
תודה
רימון (אבל אז יתכן שהחסימה תהיה רק על הטאבלט) או נתיב ולפתוח מראש את האתרים שרוציםשלום
יש לי טאבלט של סמסונג פרוץ לגמרי
ואני רוצה לחסום אותו או באתרוג או רימון או חסימה אחרת
אני רוצה שיפתח לי אתרי חנויות עם תמונות נשים תמונות של הבגדים
ועוד מייל ואם יש אפליקציות כשרות זהו בגדול שזה יהיה חסימה טובה
מה הכי מומלץ ואיך עושים את זה?
וכמובן שיהיה אינטרנט גם מחוץ לבית שיהיה מובנה בטאבלט
אשמח לעזרה שלכ
יש פה מחשב במסגרת התקציב (ופחות מכך, אבל מערכת ההפעלה תהיה ברכישה נפרדת) עם מעבד טוב + מודם סלולאריאני מחפשת מחשב עם חיבור לסים מובנה, שיהיה קטן 14 אינטש, מעבד i5 ומעלה.
איזה דגם מחשב יתאים לי?
תקציב עד 3500.
תודה
מה זאת אומרת שהחסימה תהיה רק על הטאבלט? אני צריכה חסימה רק לטאבלטרימון (אבל אז יתכן שהחסימה תהיה רק על הטאבלט) או נתיב ולפתוח מראש את האתרים שרוצים
החסימה של רימון בעיקרון עובדת על המחשב או על הראוטר, אם זה על המחשב אז הסינון הוא יותר חזק כי זה יושב כל כל התעבורה של האינטרנט בראוטר, ואם זה על המחשב זה סך הכל תוכנה שרצה על המחשב ומסננת מה שנכנס.מה זאת אומרת שהחסימה תהיה רק על הטאבלט? אני צריכה חסימה רק לטאבלט
במחשבים יש לנו חסימה אחרת?
!!yes you are rightכן דיברתי איתם
אבל הבנתי שיש להם כמה רמות של חסימה חסימה יותר חזקה וחסימה פחות
ואני יכולה לשנות את רמת החסימה כל הזמן על ידי כניסה לאזור אישי זה כון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: