כובע טורקיז
משתמש חדש
אני מחפש המלצה ליועץ שיוכל ללמד אותי באופן פרטי את תורת ההשקעות במפגש או שתיים,
משהו קצר, תמציתי ומעשי.
תודה רבה!
משהו קצר, תמציתי ומעשי.
תודה רבה!
יש בחתימה שלי קורסאני מחפש המלצה ליועץ שיוכל ללמד אותי באופן פרטי את תורת ההשקעות במפגש או שתיים,
משהו קצר, תמציתי ומעשי.
תודה רבה!
בעמידה על רגל אחת?אני מחפש המלצה ליועץ שיוכל ללמד אותי באופן פרטי את תורת ההשקעות במפגש או שתיים,
משהו קצר, תמציתי ומעשי.
תודה רבה!
יש גם בחינם תמורת הצטרפות דרך הקישור שלהם בבית ההשקעות.יש בחתימה שלי קורס
ויש כאן כמה בפורום שיוכלו להקדיש עבורך זמן בתשלום.
מי מומלץ.?יש גם בחינם תמורת הצטרפות דרך הקישור שלהם בבית ההשקעותות.
קשה לענות על זה, כל אחד חושב שהוא הכי חכם.מי מומלץ.?
כתבו לפני, אבל חשוב לי להגיד ב"קולי" בנוסף: מקורסי מ-ס-ח-ר (להבדיל מהשקעות) אתה בעיקר תלמד להעשיר את קופת המכללות (חלק גדול מהם נוכלים מדופלמיםלצערי) והברוקרים להם תשאיר חבילה נאה של עמלות מדי שנה. אין רווחים במסחר יומי/שבועי וכדומה. 95% מפסידים, 5% משקרים. תשואות יפות לטווח ארוך מושגות באמצעות השקעות (מדדים, מניות, אגרות חוב וכו'). לא מסחר יום. לכן אל תשקיע אפילו זמן על לימוד אסטרטגיות מסחר כי יש יותר סיכוי מעשי שזה יזיק לך ולכספך מאשר יביא תועלת כלשהי.
קישור של מי?יש גם בחינם תמורת הצטרפות דרך הקישור שלהם בבית ההשקעות.
בבתי השקעות כמו מיטב אקסלנס IBI לכל אחד יש שם קישור של חבר מביא חברקישור של מי?
עד שתחליט איפה להשקיע, שים את זה קודם בקרן כספית דרך הבנק אין על זה עמלות.יש לי סכום של כסף
רק מציין,יש גם בחינם תמורת הצטרפות דרך הקישור שלהם בבית ההשקעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: