דרוש מידע המלחינים! מתי יהיה האירוע בלייב? קול חי

מי האיש

משתמש פעיל
זה קישור לגמר המלחינים- (וזה לא בבניני האומה)

AVITAL34

משתמש מקצוען
זה ספוילר מטושטש ולא מוסתר
נו באמתת
על שניהם צריך ללחוץ לחיצה אחת.
למה המטושטש יותר קורץ לפתוח אותו? אבל עזבו, זה כבר לא קשור לנושא.

עריכה: @אינגליש רייד
אני כבר לא יכולה לערוך :cautious:. למחוק כן אפשר? לא מצאתי..

חשבתי שזה די ברור שאם כתוב 'מקום ראשון' ואחריו ספוילר אז כנראה זה מגלה מה המקום הראשון...
אבל אוקי, אם יש דרך למחוק תעדכנו.

מצטערת ממי שהרסתי לו

נערך לאחרונה ב:

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
קישור לקול חי https://www.93fm.co.il/radio/830058/

מי יהיה המלחין הבא? הגמר הגדול של "המלחינים" • צפו​

20:40 כ״ז בתשרי תשפ״ג 22.10.2022 אבי יעקב
פותחים את השנה עם הכישרונות הגדולים: בשעה הקרובה, מוצאי שבת קודש פרשת בראשית יחל גמר תוכנית "המלחינים עונה 3" בהנחיית מנחם טוקר וצוות השופטים בשידור לצפייה ולהאזנה ב"קול חי" משלב ההתמודדות בגמר הגדול ועד להכרזה על המלחין הבא במוסיקה היהודית | זמר אורח, ברי וובר בליווי מוסיקלי של עמירן דביר ותזמורתו | צפו
השידור הישיר לצפייה יחל בעזרת ה' בשעה 22:00

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
אני צופה בקול חי, זה לא איתי אבל יש פספוס בסנכרון של השידור והשמע של איזה חצי שניה

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
הם לא שמו איך שושנים הגיע במקור

sap13

משתמש מקצוען
מישהו יכול להסביר לי למה לא שמים לב למילים של השיר שושנים.
ריבונו של עולם זה לא יכול להיות שיר חופה. השיר מדבר על פטירת צדיקים שהקב"ה יורד ללקוט אותם!!
איך יכול להיות שאף אחד לא העיר על זה למען השם!

מי האיש

משתמש פעיל
מישהו יכול להסביר לי למה לא שמים לב למילים של השיר שושנים.
ריבונו של עולם זה לא יכול להיות שיר חופה. השיר מדבר על פטירת צדיקים שהקב"ה יורד ללקוט אותם!!
איך יכול להיות שאף אחד לא העיר על זה למען השם!
רש"י שיר השירים פרק ו פסוק ב
(ב) דודי ירד לגנו - צוה לנו לבנות היכלו והיה שם עמנו:
לערוגת הבשם - מקום מקטר הקטרת:
לרעות בגנים - ועוד ירד לרעות צאנו בגנים אשר נפוצו שם אותם שלא עלו מן הגולה משרה שכינתו עליהם בבתי כנסיות ובבתי מדרשות:
וללקט שושנים - שומע ומקשיב נדברים בתורתו ללקוט זכיותיהן ולכתבם בספר זכרון לפניו כענין שנאמר (מלאכי ג) אז נדברו יראי ה' וגו' ומה שאתם אומרים לבקשו עמנו ולבנות עמנו אני לדודי ולא אתם לו ולא תבנו עמנו כעניין שנאמר (עזרא ד) לא לכם ולנו לבנות בית אלהינו ואומר ולכם אין חלק וצדקה וזכרון בירושלם:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה