המכשיר הנייד הכשר של נתיב

שמע

משתמש רשום
מי שהו יודע אם הוא מומלץ?
איך העלות שלו מבחינת מחירי השוק?
ומה הקטע שלהם שזה ללא שיחות טלפון?

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש כאן אשכול ארוך מאוד, שיכול אולי לעזור לך
http://forum.enativ.com/viewtopic.php?f=18&t=8475

מה שכן, גם רמי לוי תפס יוזמה, והמכשיר שלו כמובן מתקדם הרבה יותר ועם שיחות וכל מה שאנשי עסקים צריכים באמת.. https://mobile.rami-levy.co.il/Page.aspx/24

ואגב, בפורום אנדרואיד נפתח על זה שרשור שלם
http://iandroid.co.il/forum/topic141009.html

ועל זה נאמר-ימים יגידו.

אבי 24

משתמש רשום
אני מחזיק את המכשיר זה כבר כמה שבועות, והוא מעולה בעיני. הוא עונה על כל הצרכים שלי (והם די מחמירים...) מלבד העובדה המעצבנת שעדיין לא מאשרים להם קו טלפון.

המכשיר עצמו הוא LG L7, וכשנתתי אותו לאחד מגדולי ה'מבינים', הוא אמר שהוא בהחלט מהיר ומוצלח.

אבי 24

משתמש רשום
אני מחזיק את המכשיר זה כבר כמה שבועות, והוא מעולה בעיני. הוא עונה על כל הצרכים שלי (והם די מחמירים...) מלבד העובדה המעצבנת שעדיין לא מאשרים להם קו טלפון.

המכשיר עצמו הוא LG L7, וכשנתתי אותו לאחד מגדולי ה'מבינים', הוא אמר שהוא בהחלט מהיר ומוצלח.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בתור אחד שנמצא עמוק בפלטפורמת האנדרואיד לדורותיה-
לא רוצה לאכזב, אבל המכשיר סביר!! לא יותר!
הנקסוס שרמי לוי משתמש בו מכפיל ומשליש אותו בראם מורחב במעבד ובמאיץ גרפי, וברזולוציית המסך.. [טוב, זה כבר לא צריך..].
נקסוס זה נקסוס.
אבל לא זה מה שמפריע לי,
מפריע לי יותר המחיר המופקע שלו,, רמי לוי לוקח על הנקסוס את אותם המחירים שנתיב לוקחים על המכשיר שלהם, בו בזמן שהנקסוס הרבה יותר טוב...

אגב, מעניין באיזה צורה הם חסמו את תמונות הקבוצה בוואטצפ.. (קבוצה חדשה>הוספת תמונה>חיפוש באינטרנט).

אבי 24

משתמש רשום
נכתב ע"י רמה פלוס;1086392:
בתור אחד שנמצא עמוק בפלטפורמת האנדרואיד לדורותיה-
לא רוצה לאכזב, אבל המכשיר סביר!! לא יותר!
הנקסוס שרמי לוי משתמש בו מכפיל ומשליש אותו בראם מורחב במעבד ובמאיץ גרפי, וברזולוציית המסך.. [טוב, זה כבר לא צריך..].
נקסוס זה נקסוס.
אבל לא זה מה שמפריע לי,
מפריע לי יותר המחיר המופקע שלו,, רמי לוי לוקח על הנקסוס את אותם המחירים שנתיב לוקחים על המכשיר שלהם, בו בזמן שהנקסוס הרבה יותר טוב...

אגב, מעניין באיזה צורה הם חסמו את תמונות הקבוצה בוואטצפ.. (קבוצה חדשה>הוספת תמונה>חיפוש באינטרנט).

מה הנתונים של הנקסוס מבחינת המעבד והראם?
ב-LG יש מעבד ג'יגה כפול ליבה והRAM הוא 620.

מלבד זאת, המחיר אינו קשור בהכרח לרמת המכשיר, כאן ההשקעה הייתה בעיקר הפיכתו ל'כשר'. איני יודע מה הוא המכשיר של רמי לוי, ואיזה מהמכשירים חסום בצורה יעילה יותר- אך מה שברור הוא שלנתיב יש את אישור הועדה, ולרמי לוי לא.

אבי 24

משתמש רשום
אכן מרשים.

עדיין, השיקול המרכזי שלי כאחד שהתנזר מסמארטפון כל השנים כדי לקנות רק מכשיר מאושר, אני מעדיף להסתובב עם מכשיר עם אישור רשמי.

בפרט שהוא עונה על צרכי.

אגב, חלק מהעבודה של נתיב היא לבדוק ואף לערוך שינויים באפלקציות כדי להתאימם. אני מרגיש כי קיבלתי תמורה מלאה לכספי.

אם יש כאן מישהו עם הנקסוס של רמי לוי- אשמח לשמוע מה יש/אין שם.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אבי 24;1086407:
אכן מרשים.

עדיין, השיקול המרכזי שלי כאחד שהתנזר מסמארטפון כל השנים כדי לקנות רק מכשיר מאושר, אני מעדיף להסתובב עם מכשיר עם אישור רשמי.

בפרט שהוא עונה על צרכי.

אגב, חלק מהעבודה של נתיב היא לבדוק ואף לערוך שינויים באפלקציות כדי להתאימם. אני מרגיש כי קיבלתי תמורה מלאה לכספי.

אם יש כאן מישהו עם הנקסוס של רמי לוי- אשמח לשמוע מה יש/אין שם.

מבחינת האישור והסינון, מסכים עם כל מילה, לא חשבתי לשבריר שנייה אחרת,
תגובתי היתה על זה שהמכשיר ניתן לאחד מגדולי ה'מבינים' [-כלשונך..] וכו', שעם קצת נסיון שיש לי, בלי להחזיק את המכשיר אני יכול לומר שהוא לא משהו...

אגב, אם אין לך עניין באישורים של וועדות וחתימות וכדו', אלא רק שיהיה באמת חסום,, אני יכול לתת לך כמה וכמה אופציות חילופיות..

אבי 24

משתמש רשום
אם לא היה לי עניין באישור/כשרות, כבר מזמן הייתי משתמש בK9 שכתבתי עליו כאן לפני שנה+.

בקשר למכשיר- מכך שהנקסוס יותר טוב ממנו, ועד לומר שהוא לא משהו המרחק רב. רב מדי.
המכשיר זורם ומהיר ולא 'עושה בעיות'. אני חושב שלא אגזים אם אומר שהחומרה שלו היא מעבר למה שנדרש, בפרט ביחס לשימושים המאושרים.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אבי 24;1086417:
בקשר למכשיר- מכך שהנקסוס יותר טוב ממנו, ועד לומר שהוא לא משהו המרחק רב. רב מדי.
המכשיר זורם ומהיר ולא 'עושה בעיות'. אני חושב שלא אגזים אם אומר שהחומרה שלו היא מעבר למה שנדרש, בפרט ביחס לשימושים המאושרים.

בהחלט,
כל מכשיר שתתקין בו רק וואטצפ, יעבוד בצורה זורמת ומהירה..

אבל כמובן, בשביל מה שנדרש [עם סינון] זה מספק..

אבי 24

משתמש רשום
נכתב ע"י רמה פלוס;1086463:
בהחלט,
כל מכשיר שתתקין בו רק וואטצפ, יעבוד בצורה זורמת ומהירה..

אבל כמובן, בשביל מה שנדרש [עם סינון] זה מספק..

זה לא נכון, התקנתי בו אפלקציות אשר אי אפשר לפורטן כי רבות הן, ואעפ"כ הוא רץ מהר. מלבד דפדפן יש בו כל אפלקציה שימושית וכשרה. והם מוסיפים עפ"י בקשת המשתמשים.

אני כמעט לא מעלה על דעתי אפלקציה שיש לי צורך בה ואינה בנמצא שם (מלבד אלו שאינן ראויות כמובן).

עם כל הכבוד, הנתונים של המכשיר הם מצוינים בכל קנה מידה, ומספקים. תמיד יהיה מכשיר יותר טוב, ואם לא- יקח בדיוק חודש עד שהוא יצא. אך, אם מה שכתבת יעזור להרגיע כאלו שעדיין לא עברו למכשיר כשר, שיהיה.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
דיי כבר, זה וויכוח בלי שום תכלית..
אני לא הולך להמשיך לדון בנושא, כי לגופו של עניין [הייעוד ש'נתיב' ייעדו לו], המכשיר בסדר, לא אמרתי שלא, ואין צורך במפרט חזק יותר מזה.

כל תגובותיי ודעותיי לנושא [כבר כתבתי את זה לעיל, ואתה ממשיך..] היו ספציפית על המכשיר ללא שום קשר לנתיב--
רבש"ע איך מכשיר שאפילו 1 ראם אין לו עם מעבד כפול-ליבה, אפשר לקרוא לו מכשיר מהיר???????????????? [לצורך השוואה, לנקסוס יש 2 ראם ומעבד מרובע-ליבה..], בלי לדבר על המאיץ גרפי והממשק, הרום והקרנלים שיש לנקסוס [-זה כבר לא בשבילך..]
עזוב, אתה מתווכח עם הבנאדם הלא נכון..

לילה טוב.

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוד שנה שנתיים ההודעה תראה כך.
איך מכשיר עם 2 ראם ומעבד מרובע-ליבה.. אתה קורא לו מהיר.. רק האקסטרים ריידר עם 16 ראם ומעבד מולטי לייאר X8 עם כרטיס גיפורס 4 GB מובנה. הוא מהיר.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י park;1086545:
עוד שנה שנתיים ההודעה תראה כך.
איך מכשיר עם 2 ראם ומעבד מרובע-ליבה.. אתה קורא לו מהיר.. רק האקסטרים ריידר עם 16 ראם ומעבד מולטי לייאר X8 עם כרטיס גיפורס 4 GB מובנה. הוא מהיר.

אהבתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה