אם ככה לא גוגל חסמו אתכם אלא אתם גרמתם לזהאציין שכשנרשמתי- זה היה עם מספר טלפון פיקטיבי
אני גרמתי לזה?? מה הכוונה??? אני נכנסת כרגיל עם המייל והסיסמא שלי!! זה לא שהססימא שגויה , זה מופיע לי לאחר שהקשתי סיסמאאם ככה לא גוגל חסמו אתכם אלא אתם גרמתם לזה
הרמז לא עוזר לי, אין לי שמץ של מושג מה המספרתראו שגוגל נותנת לכם רמז שהמספר נגמר ב- 00
אפשר לקחת אחד שיש לו אפשרות לSMS ולאפשרות של כניסה דרך פלא' אחר וישלחו לו קוד זיהוי
אין לי שמץ של מושג מה המספר
יש לי את אותו הדבר עם נייד תקין ללא SMS ולא נותן לפתוח בשום דרך, מלבד SMS, למרות ששולח התראות על החסימה למייל אחר לא ניתן לשחזר גם דרכו.להיכנס לחשבון ממחשב אחר או מכשיר אחר שנכנסתם בעבר בדר"כ בכזה מקרה הוא נותן להיכנס בלי בעיות
ואז לאשר בהגדרות את המכשיר החסום או לשנות סיסמה
קורה לאחרונה המוון, מאז שהחמירו שוב את נהלי האבטחה.גוגל חסם לי את המייל!
אני נכנסת למייל עם הסיסמא שלי, ומופיע לי הדבר הבא.
אציין שכשנרשמתי- זה היה עם מספר טלפון פיקטיבי , ואין לי מושג מה המספר ככה שהאופציה להתקשר אליו לא רלוונטית
מה עושים???
אתם יכולים לבלות שעות בתכתובות בפורומים בפרוג,יש לי את אותו הדבר עם נייד תקין ללא SMS ולא נותן לפתוח בשום דרך, מלבד SMS, למרות ששולח התראות על החסימה למייל אחר לא ניתן לשחזר גם דרכו.
יש מה לעשות?
יש דרך לפנות לגוגל?
אם נותן לכם הלוואי.
ואוו, תמיד נותן ליאם נותן לכם הלוואי.
הרבה פעמים אין את האופציה הזו.
יש קצת פחות ממליון אפשרויות ל-6 המספרים באמצע, במיוחד שסביר ששורבט באקראי@תותית מפונקת תנסו להיזכר במספר המדובר
אין הרבה מספרים לגלות, הרי זה מתחיל ב05 ונגמר ב00
אז תנסו לדמיין לבד מה עשיתם עם היד על המקלדת...
@תותית מפונקת תנסו להיזכר במספר המדובר
אין הרבה מספרים לגלות, הרי זה מתחיל ב05 ונגמר ב00
אז תנסו לדמיין לבד מה עשיתם עם היד על המקלדת...
אפשרות שניה, להכנס דרך גלישה בסתר (או להפך אם עד עכשיו היה גלישה בסתר)
אפשרות שלישית לחכות..., גם לי זה היה ואחרי תקופה הסתדר
היא אומרת שהיא סתם תקעה מספר
עד עכשיו נכנסתי ממכשיר אחד בלבד, לנסות להיכנס ממכשיר *חדש*? שלא נכנסתי ממנו עד עכשיו?להיכנס לחשבון ממחשב אחר או מכשיר אחר שנכנסתם בעבר בדר"כ בכזה מקרה הוא נותן להיכנס בלי בעיות
ואז לאשר בהגדרות את המכשיר החסום או לשנות סיסמה
לא, זה המחשב היחידי שליאת נכנסת ממחשב שונה מתמיד?
היא אומרת שהיא סתם תקעה מספר
לא משהו אמיתי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: