והכי טוב לזכור/לרשום את הסיסמה...
לא תמיד עוזר. כשמבקש אימות ע"י SMS לא יעזור סיסמהוהכי טוב לזכור/לרשום את הסיסמה...
יודעת סיסמה זה לא העניןוהכי טוב לזכור/לרשום את הסיסמה...
אני אישית לא ניסתיהתחברתי לשירות של גוגל ולא נותנים שירות בכניסה לחשבונות מטעמי אבטחה
לא יעזור להיכנס עם מכשיר לא כשר כי המס' עצמו כשר
אם משהו ניסה והלך אשמח לדעתאני אישית לא ניסתי
תפתחו מייל חדש, תעשו מנוי ל1000 גיגה בחודש, תבקשו מידידים מספר לקבל הודעת sms ואחר כך תיצרו קשר עם גוגל, ותאמרו להם את הבעיה על המייל הישן שלכם.
ניסית?גם סים כשר של גולן מקבל SMS כשמכניסים טותו לתומך כשר
הבעיה לדעתי, שהארגונים החברתיים במגזר החרדי לא מטפלים בזה, כי זה נושא קצת באמצע... מצד אחד מייל הוא דבר שלבני נוער הוא בעייתי, ויש שיאמרו שלכל אחד, תלוי מה החומר המועבר בו.ניסית?
כי לי אמרו שהשיטה הזו לא עובדת היום...
ואני עדיין גם בלי יכולת פתרון וכואב לי לשמוע שאני לא הראשונה ולא האחרונה....
אולי משהו ירים את הכפפה?
חבר שלי הראה לי אתמול איך שהוא מקבל SMS ממאוחדת והוא אמר לי שהוא מקבל גם מגוגל אבל אנשים פרטים לא יכולים לשלוח לו אבל הוא יכול לשלוח לכולם חוץ מלגופים ציבוריםניסית?
כי לי אמרו שהשיטה הזו לא עובדת היום...
ואני עדיין גם בלי יכולת פתרון וכואב לי לשמוע שאני לא הראשונה ולא האחרונה....
אולי משהו ירים את הכפפה?
כנראה שאפשר לקבל מאתרים שאין להם מספר מזההחבר שלי הראה לי אתמול איך שהוא מקבל SMS ממאוחדת והוא אמר לי שהוא מקבל גם מגוגל אבל אנשים פרטים לא יכולים לשלוח לו אבל הוא יכול לשלוח לכולם חוץ מלגופים ציבורים
לא נראה לי.טלפון של בזק מקבל סמס, ( מתרגם להודעה קולית)
אולי תעשי לכמה דקות הפנית שיחות מהנייד לנייח ( אפילו של מישהו אחר , אם אין לך)
תבקשי מגוגל לשלוח את הקוד לנייד שלך ולכאורה זה יגיע לנייח. יש לשים לב שסמסים מגיעים כטל ממספר חסוי. בהצלחה
ניסית פעם? זה עובד?טלפון של בזק מקבל סמס, ( מתרגם להודעה קולית)
אולי תעשי לכמה דקות הפנית שיחות מהנייד לנייח ( אפילו של מישהו אחר , אם אין לך)
תבקשי מגוגל לשלוח את הקוד לנייד שלך ולכאורה זה יגיע לנייח. יש לשים לב שסמסים מגיעים כטל ממספר חסוי. בהצלחה
לא הבנתי איך זה עובדחבר שלי הראה לי אתמול איך שהוא מקבל SMS ממאוחדת והוא אמר לי שהוא מקבל גם מגוגל אבל אנשים פרטים לא יכולים לשלוח לו אבל הוא יכול לשלוח לכולם חוץ מלגופים ציבורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: