עזרה המייבש שלי מרעיש

תמר יונה

משתמש מקצוען
המייבש שלי התחיל להשמיע קולות מוזרים במהלך עבודתו.
מייבש עם צינור החוצה.
עבד לי מעולה עד עכשיו. גם עכשיו עובד נפלא, אבל מרעיששש.
בקושי בן שנה....
יש לכם רעיונות? ממה זה?
לקרוא לטכנאי?
תודה!

שם עט

משתמש פעיל
אולי תקליטו ותעלו את הקלטה...
יכולות להיות כמה אפשרויות, מה שברור שטכנאי לוקח על ביקור 100-200 שח והתיקון בדרך כלל יוסיף לפחות 50 שח, זאת אומרת שעלות החלק מתקזז בעלות הביקור, כך שאם זה מייבש 'זקן' וכבר היה חולה כמה פעמים, כדאי לשקול רכישת חדש מהמענק של הקורונה,
הצד השני-
לי יעצו כך- את האמור לעיל- לפני קרוב לשנתיים, וזה היה במייבש של AEG, איכותי ללא ספק, שהיה בשימוש קרוב לעשר שנים, אך בכל זאת הזמנתי טכנאי, עלה לי 150 -200 כל הסיפור, ומאז הוא עדיין עובד בלי עין הרע, לאורך ימים ושנים אכי"ר.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
גם שלי הרעיש נוראות והתקמצנתי להזמין טכנאי...
בסוף כשהגיע מישו לפרק לנו את המזגן בעלי שאל אותו אם הוא מבין גם במייבש והוא בדק אותו,
מפה לשם הוא פירק אותו והוציא כל מיני עב"מים שנכנסו פנימה וגרמו לרעש (כפתור/תיק תק/משחק של הילדים וכד'...)
צריך מדי פעם לנקות גם מתחת לפילטר שצובר את הסיבים.
אבל אם הוא כבר מרעיש אז כניראה שזה נכנס עוד יותר פנימה.
אם אתם מבני ברק אני יכולה לברר שוב את המספר של ההוא שסידר לנו, הוא לוקח לפי שעות והוא אדם הגון מאד.

סייבר

משתמש מקצוען
לנו נכנס פעמיים נייר קטן למאוורר שמאחור, מדובר במייבש ללא צינור
פעם ראשונה הזמנו טכנאי שפירק והוציא
בפעם השניה הסתכלנו לבד בלי לפרק כלום והוצאנו את הנייר

טכנאי מכשירי חשמל

משתמש מקצוען
איזה רעש מדובר? חריקות? דפיקות?
איזה חברה?
וסתם ככה מייבש בן שנה ברור שכדאי להזמין טכנאי (בלי נגיעה אישית) מוצרי חשמל הם לא עד כדי כך חד פעמי כמו שנהוג לעשות מהם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה