תודה, זה פינה לי רק שני ג'יגה. אני מדברת על מאות ג'יגה שנעלמים תוך כדי עבודה.יש תוכנה שנקראת סי קלינר, מנקה את המחשב מכל הנ"ל, אחת לכמה זמן חשוב להפעיל ניקוי.
קיימת דרך נוספת?להרחיב את הניקוי בהגדרות שם, אפשרי גם לחפש עם התוכנה קבצים כפולים.
יש תוכנות יותר מורכבות שמאתרות גם קבצי התקנה מיותרים וכפולים, זה ברמה מקצועית יותר וצריך טכנאי.קיימת דרך נוספת?
כשמדובר בתוכנות גרפיות יש המון פעילות בתיקיות temp/וגיבוייםוהמחשב פשוט מתמלא בלי שום סיבה הנראית לעין
תנסי למחוק תיקיית TEMP בתיקיה PC/APPDATA/ LOCALשלום,
אני עובדת על תוכנות גרפיות כבדות במיוחד, והמחשב פשוט מתמלא בלי שום סיבה הנראית לעין. יכול להיות שמדובר בקבצים זמניים?
איך פותרים את זה?
תודה גדולה למסייעים!
כשמדובר בתוכנות גרפיות יש המון פעילות בתיקיות temp/וגיבויים
צריך לגעת לגופו של כל תוכנה איך ואיפה מאוחסן בכדי שיוכלו למחוקותם
יש אפשרות למחוק קבצים נכנסים להפעלה וכותבים %TEMP% ומוחקים את הקבצים ששם
תנסי למחוק תיקיית TEMP בתיקיה PC/APPDATA/ LOCAL
להגיע לזה צריך לתת הוראה לראות תיקיות מוסתרים
לי יש את זה כבר כמה שנים, שמכפיל הרבה תיקיות בתוך שניות, זה באג שאני לא יודע איך להפטר מזה
בהצלחה
ואז?לחלץ,
להפעיל
זה אמין?לחלץ,
להפעיל
כן,זה אמין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: