מידע שימושי המחנך הרב אלעזר רובין זצ"ל

נהרדעא

משתמש חדש
למדתי אצלו בקרלין לפני כ25 שנה [בשנה הראשונה שבה לימד שם] , היה אישיות מיוחדת באצילות והעדינות נפש שלו, זכור לי שסיפר לנו כיצד נהיה מלמד, הוא סיפר שלמד בכולל מאד טוב [אם זכרוני אינו מטעה אותי סיפר לנו על סוגיא שלמדו בכולל וחישבנו בה 15 שיטות ראשונים, כמדומני שבא לומר לנו בזה שלא היה חסר לו כלום מבחינת הלימוד בכולל שם ] אבל הרגיש בנפשו משיכה חזקה ללמד ילדים וכך פנה למנהל של זכרון מאיר בבקשה להיות מלמד
היה מדבר אתנו להקדיש תפילה אישית בסוף אלקי נצור על הצלחה בלימוד, היה מקדיש מזמנו בת"ת זכרון מאיר ללמוד עם הילדים שרצו מסכתות נוספות אחר שעות הלימוד בחיידר.
אישיות נדירה ממש
הרגשנו עליו כבר אז שהוא אדם מרומם חבל על דאבדין
,

נתנאל 054

משתמש פעיל
בדיוק שוחחתי עם חברה שהבן שלה בתת רזילי, תוך כדי שיחה היא סיפרה לי שהרב רובין זצ"ל לימד את הילד שלה אחה"צ לפני כמה שנים, והוא ממש זכר אותו לטובה , למרות שזה היה בשעות אחה"צ והוא לא לימד אותו שעות רבות , הוא זכר אותו היטב והצטער נורא מהשמועה הקשה .זה רק מראה עד כמה גדול היה .

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה