אין מושג כזה בחותםכלומר?
החסימה נפרצת?
אין מושג כזה בחותםכלומר?
החסימה נפרצת?
גם לי נראה כך, לכן שאלתי.אין מושג כזה בחותם
יש חדרי מחשבים ללא פיקוח, שם בקלות אפשר לפרוץגם לי נראה כך, לכן שאלתי.
הטיימר של החנות נחסם (לא סופר דקות),כלומר?
החסימה נפרצת?
אין לי מושג מי אלו."חותם" נסגר ב-12 בלילה אוטומטי
וחוסמים חשבונות של נערים על ימין ושמאל.
100%אם מישהו מצליח לגנוב את בעל המקום, בטח הוא גם אוכל תוך כדי שוקולד שגנב מהמכולת...
אך לא זה נושא האשכול.
הכוונה שאין אפשרות להיכנס למחשביםבפועל לא נראה לי שראיתי את זה סגור פעם.
החדר פתוח, האור דלוק, ויש שם אנשים-נערים שיושבים.הכוונה שאין אפשרות להיכנס למחשבים
איפה יש ? חוסם מארגן הפגנות למי שאין חתימהיש חדרי מחשבים ללא פיקוח, שם בקלות אפשר לפרוץ
בכל דור ודור ההורים מצאו את מי להאשים...יש לזה פתרונות יותר ראויים.
ואם זה באמת היה מיועד רק לאנשים כאלו זה היה מנוהל אחרת.
כיום יש עשרות נערים ונערות שמצו את המקום הזה כפורקן לסקרנות ולפריצת גדר..
ילדים שמעולם לא נגעו באינטרנט פותחים כתובת מייל וקבוצות צ'אט ואווטצאפ ומה לא??
נכנסים לכל האתרים האפשריים שם, ופותחים נתיבי ידע במקומות שהם לא אמורים להתעסק בהם!!
וכל זה במקום מרווח וממוזג בזמינות של 24 שעות.
ותאמינו לי שנקטתי אן בתיאור עדיין לגמרי.
מסיבה פשוטה שליבי עם הורים רבים שבוכים וסובלים מרורות גם כעת כתוצאה מחדרי המחשבים הנ''ל.
שנועדו ''לצרכי עבודה''.
מילה בסלע!בכל דור ודור ההורים מצאו את מי להאשים...
פעם את ההשכלה ואח"כ את ההגנה....
פעם את הציונים ופעם את האייפונים....
אני זוכר לפני הרבה שנים שמישהו טען באוזני שהורים רבים בוכים על מה שסנטר1 עשה לילדים שלהם
הורים צריכים לפקח על הילדים - צריכים לחנך אותם - והכי חשוב צריכים להתפלל ולהתפלל ולהתפלל (וגם לשפוך דמעות) שהילדים ילכו בדרך הישר ויצליחו להתגבר על נסיונות
ולא להאשים את הסובבים
זה אחד מהדרכים של ההורים לשמור על ילדיהםבכל דור ודור ההורים מצאו את מי להאשים...
פעם את ההשכלה ואח"כ את ההגנה....
פעם את הציונים ופעם את האייפונים....
אני זוכר לפני הרבה שנים שמישהו טען באוזני שהורים רבים בוכים על מה שסנטר1 עשה לילדים שלהם
הורים צריכים לפקח על הילדים - צריכים לחנך אותם - והכי חשוב צריכים להתפלל ולהתפלל ולהתפלל (וגם לשפוך דמעות) שהילדים ילכו בדרך הישר ויצליחו להתגבר על נסיונות
ולא להאשים את הסובבים
בחדרים של חותם (שזה הרוב המכריע) אין לא צ'אט ולא וואטצאפ.ילדים שמעולם לא נגעו באינטרנט פותחים כתובת מייל וקבוצות צ'אט ואווטצאפ ומה לא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: