הכוונה לחלון הזה?כשמופיעה ההודעה הזו, איזה סרטיפיקט אתם רואים כשלוחצים על איפה שיש את המנעול ליד הכתובת?
תנסי לנקות cacheקול חי לא מתעדכן מוזר כבר שבועיים
כן, בכרטיסיה של generalהכוונה לחלון הזה?
צפה בקובץ המצורף 907432
זה מוזר,אין שם כלום
צפה בקובץ המצורף 911174
גם אני חווה זמן רב תקלות קשות ב'מחדש' ורק היום נחשפתי לאשכול זה.בימים האחרונים כל פעם כשאני מנסה לפתוח את אתר המחדש אני נתקל בהודעה על שגיאת פרטיות,
רק אני סובל מהבעיה?
היי, אשמח לשמוע מה הבעיות בהם נתקלת ואעביר לטכנאי לטיפולגם אני חווה זמן רב תקלות קשות ב'מחדש' ורק היום נחשפתי לאשכול זה.
קראתי את כל האשכול (אפילו כמה פעמים...) וניסיתי כל מה שכתבו כאן אך לצערי הבעיות נשארו!
אודה לכל מי שייתן עצה הגונה איך להיכנס ל'מחדש' בלי בעיות טכניות קשות כל כך.
נראה לי שמיותר לפרט - הציבור כאן פירט ומפרט בהרחבה.היי, אשמח לשמוע מה הבעיות בהם נתקלת ואעביר לטכנאי לטיפול
לשואלים - אני עם ספק אר אל וסינון נטפרי.נראה לי שמיותר לפרט - הציבור כאן פירט ומפרט בהרחבה.
נקווה שהאתר יחזור לשפיותו בהקדם...
אם לא - לא נורא, נמשיך לחיות בעז''ה גם בלי זה...
נוווווושלום חברים שבוע טוב, הבעייה בנטפרי בטיפול ואי"ה תסודר עוד השבוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: