איך הסתדר?זה קרה לי שבוע שעבר בדיוק כזה דבר ,בחברת החשמל אמרו שהתופעה מוכרת להם, וזה הסתדר תוך בערך שעה
סתם??
כי חברת החשמל לא ידעו להגיד לנו מה זה...
איך הסתדר?זה קרה לי שבוע שעבר בדיוק כזה דבר ,בחברת החשמל אמרו שהתופעה מוכרת להם, וזה הסתדר תוך בערך שעה
תודה על הרעיון,אם אין לכם שום גבר באיזור, אולי אפשר לבקש מידידים שישלחו מישהו שיהיה נוכח כשהעובדים מגיעים.
לא יודע איך הסתדר בדיוק (זה קרה לכמה שכנים ביחד,אבל אחרי שעה בערך החשמל חזר)איך הסתדר?
סתם??
כי חברת החשמל לא ידעו להגיד לנו מה זה...
כבר עבר שעה....לא יודע איך הסתדר בדיוק (זה קרה לכמה שכנים ביחד,אבל אחרי שעה בערך החשמל חזר)
התכוונתי לזה:תודה על הרעיון,
התכוונו אם זה מסוכן ללכת לישון ולהשאיר את זה...
תודה
שפחות נחמד שאיזה ערבי מגיע לתקן את החשמל באמצע הלילה אמרנו להם שיבאו רק מחר
לא הייתי מעורב בטיפול בתקלה ,הקטע הוא שבהתחלה בכלל לא שמתי לב שקרה משהו כי האור עבד ,רק כמה מזגנים נכבו ומכונת כביסה אז לקח לי זמן לשים לב אולי זה טופל אחרי יותר משעהכבר עבר שעה....
נחכה עוד... תודה!!!
עוד חלק חזר!!!!לא יודע איך הסתדר בדיוק (זה קרה לכמה שכנים ביחד,אבל אחרי שעה בערך החשמל חזר)
יכול להיות שזה קורה להרבה אנשים אבל פשוט הם ישנים ולא שמים לב......עוד חלק חזר!!!!
עדיין חלק בלי חשמל,
כנראה שיחזור בהמשך...
תודה לכולם!!!
סתם מענין מה ההסבר לזה...
אם ככה סליחה על הבדיחותנפל חזרה
בלי שנגענו בכלום....
נראה לכם קשור לחברת חשמל??
הפוך זה הזמן להרגיעאם ככה סליחה על הבדיחות
זה עדיין לא הזמן - עד שזה יחזור...
טוב, להביא עוד?הפוך זה הזמן להרגיע
רגע... אתם מאיזור הצפון???כמה שיותר....
לא---רגע... אתם מאיזור הצפון???
אז בטח חם חם בלי מזגןלא---
מרכז
או שהמזגנים עובדיםלא---
מרכז
לצערינו לאאו שהמזגנים עובדים
וחושך עלטה?לצערינו לא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: