אהבת הבריות
משתמש מקצוען
מוסף הסיפורים של יתד השנה הפתיע לטובה,עם סיפורים ברמה גבוהה,לעומת יתד פסח שהתאכזבתי.סורי שאני אומרת אבל משפחה אכזבו החג הזה.
מוסף הסיפורים של יתד השנה הפתיע לטובה,עם סיפורים ברמה גבוהה,לעומת יתד פסח שהתאכזבתי.סורי שאני אומרת אבל משפחה אכזבו החג הזה.
נכון מאדמוסף הסיפורים של יתד השנה הפתיע לטובה,עם סיפורים ברמה גבוהה,לעומת יתד פסח שהתאכזבתי.
כמדומני שבפרסומת על 'דיזיין סיטי' יש הדמיה של נשים מצידן האחורי.אולי תוסיפו הסבר מה צורם בפרסומת?
מתחם חדש של עיצוב בישראל. איפה הבעיה?
(אלא אם כן מפריע לכם שיש רחבה ענקית של מסחר שיש בה רק גברים.. סוג של הדרה )
ואגב אין בשום עיתון חרדי פרסומת על סמארטפונים. יש פרסום על מכשירים מוגנים.
לא נכון. כמדומני שהוא מבין היחידים שמעזים להביא תחקירים אמיתיים מהשטח [אמנם הוא עושה זאת פעם ביובל], גם כשהם לא מצטלבים עם טובות הנאה לממסד החרדי.ד"א: משפחה היום הוא עיתון מפלגתי לחלוטין, נכון הוא לא שייך למפלה ספציפית, אבל כותבת ומשרתת ומדבררת רק את האינטרסים של המיינסטרים ושל האליטה.
הבעיה היא לא בבמה.ורק אני לא הבנתי את ההיסטריה הגדולה? מה רציתם? שוב פעם ראיון עם הגבאי של האדמור מצ'ונקמאטש או כתבה עם כל העלוים המבטיחים של הדור הבא? אף אחד בעיתון לא תמך בדרך שלו, כולה ראיון. בני גנץ לא צדיק ממנו. וגם לא נתניהו. למה להם נותנים במות חופשי, ואין איש פוצה פה.
זו הבעיה שאנשים חושבים שכל דבר קשור לנתניהו.כשהוא כותב, שכל יום בבוקר הוא קם עם כאב לב.
על כך שנאלץ להגיש כתב אישום נגד נתניהו. אני מאמין לו לגמרי.
אם כתבי ערוץ 12 ראו לנכון לצטט את הראיון בעיתון 'משפחה' [הוא קרא לו 'במשפחה'...] במהדורה המרכזית, כנראה שהיו בו סקופים חשובים לציון, שהם לא מצאו בשום מקום אחר.הבעיה היא לא בבמה.
הבעיה היא באופי הכתבה.
כנראה שההישג העיתונאי התמצה רק בהסכמתו לפצות את פיו ולהכביר בשבח ייחוסו.
כי איכשהו לשאלות הקשות באמת כמעט ולא נותר מקום.
הם אמורים להיות מדד בשבילי? הם שמחפים עליו מכל כיוון?אם כתבי ערוץ 12 ראו לנכון לצטט את הראיון בעיתון 'משפחה' [הוא קרא לו 'במשפחה'...] במהדורה המרכזית, כנראה שהיו בו סקופים חשובים לציון, שהם לא מצאו בשום מקום אחר.
זה נקרא הישג עיתונאי.
לא בטוח בכלל.המשמעות של שלטון פקידים היא מסוכנת והפך הדמוקרטיה ודווקא הציבור החרדי אמור להבין יותר מכולם כמה נזק היא גורמת?
זה נכון. אבל איך זה קשור למה שאמרתי? או שלא הבנתי מה אמרת.הבעיה היא באופי הכתבה.
כנראה שההישג העיתונאי התמצה רק בהסכמתו לפצות את פיו ולהכביר בשבח ייחוסו.
כי איכשהו לשאלות הקשות באמת כמעט ולא נותר מקום.
כי פשוט לבג"ץ יש היסטוריה של הגנה על זכויות המיעוט החרדי.לא בטוח בכלל.
הציבור החרדי כיום נמצא בשלטון ומרגיש שהוא יישאר שם לעולם, אבל 'לא לעולם חוסן', וברגע שביבי יעוף מהשלטון, יש סיכויים גדולים שהממשלה שאחריו תהיה אנטי-דתית ['בזכותם' של כל מכחישי הקורונה בציבור שלנו], ואז אנחנו נזחל לבג"ץ בבקשה שיגן על הזכויות המינימליות שלנו, כמו למשל להשאיר את רשתות החינוך העצמאי ו'אל המעיין', שבג"ץ היה זה שהורה להשאיר אותן, בזמן ששי פירון הורה על סגירתם הכוללת, והתיר לפתוח אך ורק בתי ספר 'ממלכתי חרדי'.
אני רואה שמשפחה מכונים לשםאם כתבי ערוץ 12 ראו לנכון לצטט את הראיון בעיתון 'משפחה' [הוא קרא לו 'במשפחה'...] במהדורה המרכזית, כנראה שהיו בו סקופים חשובים לציון, שהם לא מצאו בשום מקום אחר.
זה נקרא הישג עיתונאי.
כי העיקר הוא לא רק לבדוק למי נותנים יותר במה אלא גם האם הבמה שווה ובעיקר ממלאת את תפקידה העיתונאי או שתמורת רצון להתראיין נענים לכל גחמות המרואיין.זה נכון. אבל איך זה קשור למה שאמרתי? או שלא הבנתי מה אמרת.
מי זה 'הם'? עמית סגל?הם אמורים להיות מדד בשבילי? הם שמחפים עליו מכל כיוון?
אולי תעלי שאלות שהיה מתבקש לשאול את מנדלבליט, ולא נשאלו?אם בימינו הישג עיתונאי מתמצה בכך שכבוד המרואיין מסכים להתראיין בתמורה לסיקור מפנק כנראה שהגענו לזמנים קשים.
אין שום עיתון חרדי שממלא את תפקידו העיתונאי, להיות 'שומר הסף' של הממסד.כי העיקר הוא לא רק לבדוק למי נותנים יותר במה אלא גם האם הבמה שווה ובעיקר ממלאת את תפקידה העיתונאי או שתמורת רצון להתראיין נענים לכל גחמות המרואיין.
הוא היחיד שמנסה לייבש את האוקיינוס בכפית.מי זה 'הם'? עמית סגל?
למשל ניגוד העניינים שהותר לניסנקורן לעומת ביבי.אולי תעלי שאלות שהיה מתבקש לשאול את מנדלבליט, ולא נשאלו?
אז שלא ימחזר חומר על עברו וייחוסו של מנדלבליט. כבר היתה כזו כתבה מתלהבת בעיתון משפחה בעת מינויו.אין שום עיתון חרדי שממלא את תפקידו העיתונאי, להיות 'שומר הסף' של הממסד.
וכל עיתון חרדי ייענה לכל גחמה של מרואיין בשביל 'סקופ' רציני.
לפחות עיתון 'משפחה' מראיין דמויות מעניינות, שנותנות זווית מרעננת על כל המוכר והלעוס במדורי הפוליטיקה.
אחלה. אני דיברתי נגד הצרחות של הבמה שניתנה או לא ניתנה לאדם שלא "חרדי" או לא יודעת מה בדיוק היו הטענות.כי העיקר הוא לא רק לבדוק למי נותנים יותר במה אלא גם האם הבמה שווה ובעיקר ממלאת את תפקידה העיתונאי או שתמורת רצון להתראיין נענים לכל גחמות המרואיין.
בזה אני מסכימה איתך שהצעקה צבועה.אחלה. אני דיברתי נגד הצרחות של הבמה שניתנה או לא ניתנה לאדם שלא "חרדי" או לא יודעת מה בדיוק היו הטענות.
של שום סף לצערי.אין שום עיתון חרדי שממלא את תפקידו העיתונאי, להיות 'שומר הסף' של הממסד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: