מתכונים המדע שמאחורי האוכל (גסטרונומיה מולקולרית)- לא מתכונים!

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אשכול זה מיועד לסרטונים המסבירים את המדע שמאחורי האוכל.
לדוגמא מהי אמולסיה ומה זה פסטור, איך פועל הגלוטן ובאיזו טמפרטורה חלבוני הביצה נקרשים, מהו טמפרור ועוד ועוד.
 

פרוגמדיה

סרטונים כשרים
פרוג-בוט
מנוי פרימיום גולד
שם משתמש: פרוגמטי

תיאור הסרטון: רן פולק על תהליך צליית ברווז שלם מכיל המון מידע על תהליכים כלליים ופעולות שקורות בהכנת סוגי אוכל שונים



 

פרוגמדיה

סרטונים כשרים
פרוג-בוט
מנוי פרימיום גולד
שם משתמש: פרוגמטי

תיאור הסרטון: קרמליזציה



 

פרוגמדיה

סרטונים כשרים
פרוג-בוט
מנוי פרימיום גולד
שם משתמש: פרוגמטי

תיאור הסרטון: מה עובר על חלבוני הביצה בכל טמפרטורה



 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה