לחץ אדיםתודה על הפירוט.
אני גם בדרך לקנות מגהץ.
תוכלו להסביר מה הכוונה "בר"?
כמה שיותר גבוה=גיהוץ יותר מהיר ויותר קל
לחץ אדיםתודה על הפירוט.
אני גם בדרך לקנות מגהץ.
המחיר של המגהץ עולה ככל שה'בר' עולה, זה הלחץ / העוצמה ביכולת הגיהוץ המהירהתודה על הפירוט.
אני גם בדרך לקנות מגהץ.
יש מגהצים שיש בצוך המגהץ עצמו מסנו מים וזה באמת ממש מועיל ואפשר לשים איזה מים שרוצים אבל אם זה רק מקל כזה שאוגר אבנית כדאי מאוד להשתמש במים מזוקקים או מסונניםזה לא בדיוק עדכני לעכשיו
יש לטפאל פס יצור חדש, שמאפשר שימוש במים רגילים ואין שום צורך להשקיע בסינון מים ועוד שזה בעצם בסוף מייקר את השימוש במגהץ, בפס יצור החדש, יש מקל, שפעם בחודש צריך לשלוף אותו ולשטוף מאבנית, ואז גמרנו עם הסיפור, והמים מהברז בסדר גמור,
כך ששהשקעה היחסית היקרה מחזירה את עצמה בכיף
המוכר אמר לי שזה הסידרה החדשה של טפאל, לא יודעת באמת מזה אומר, חשבתי בגלל המקל של האבנית...יש מגהצים שיש בצוך המגהץ עצמו מסנו מים וזה באמת ממש מועיל ואפשר לשים איזה מים שרוצים אבל אם זה רק מקל כזה שאוגר אבנית כדאי מאוד להשתמש במים מזוקקים או מסוננים
אכן SV הזה מוגדר כאדיםאם אני לא טועה יש גם sv שמיוצר בצרפת ונראה לי גם gv שמיוצר בסין.
ההבדל בין שני הסדרות שהsv הוא מגהץ אדים בצורת קיטור והgv הוא מגהץ קיטור ממש.
ולכן ממש לא מומלץ לקנות SV כי לוקח לו זמן מאז שלוחצים על הכפתור של האדים עד שהוא מוציא אדים.
זה לא יעזור לי להגיד שהוא לא טובאז כמו שהסבירו כמה תגובות מעליי הסידרה הזאת לא שווה הרבה
או שפשוט אני רגילה לסוג השני....זה לא יעזור לי להגיד שהוא לא טוב
כי אני, כפי שאמרתי, מאד מרוצה.
והמליצו לי עליו עוד אנשים
יכול להיות שאת לא אהבת או לא הסתדרת איתו
אולי כי זה דיגיטלי ולא עם חוגה מכנית לכיוון עוצמת החוםהמוכר אמר לי שזה הסידרה החדשה של טפאל, לא יודעת באמת מזה אומר, חשבתי בגלל המקל של האבנית...
כמה גרם אדים בדקה מומלץ?אכן SV מוגדר כאדים
אני מאד מרוצה
לא מרגישה שלוקח לו זמן. לוחצים ואחרי שתי שניות יש אדים.
חשוב לראות כמה גרם אדים בדקה
דיגיטלי, כולל פס לד לתאורה אם רוציםאולי כי זה דיגיטלי ולא עם חוגה מכנית לכיוון עוצמת החום
ואולי כי הוא סתם ניסה לדחוף כל מיני דגמים...
לא מכיר את הדגם הזהדיגיטלי, כולל פס לד לתאורה אם רוצים
הכי יקר של טפאל זה ב1900 של 9 + בר
לא יודעת באמתכמה גרם אדים בדקה מומלץ?
הוא לא דחף לי כלוםלא מכיר את הדגם הזה
לפי דעתי הוא סתם ניסה לדחוף משהו לא שימושי...
מה המס' דגם?הוא לא דחף לי כלום
היה באזור 7-8 דגמים של טפאל, ככל שה"בר" עלה, המחיר עלה, ונעצרתי איפה שרציתי...
1650 ב-18 תשלומים
אין המלצה כי השתמשתי רק פעם אחת.... אבל זה נראה נוח ומהיר בטרוף, ממש כיף לשימוש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: