אין דבר כזה! המים בארץ מאוד "קשים" והאבנית היא האויב מספר 1 של המגהצים וחובה להשתמש במים מסוננים מאבנית (בריטה/תמי 4/קפסולות נוגדות אבנית וכדו')מים מהברז
אכןקנינו לאחרונה בהום סנטר
טפאל SV8020
6.6 בר
מאד מרוצים
עלה סביבות 800-900 לא זוכרת בדיוק
שימי לב יש הרבה הרבה דגמים
חשוב לוודא שהמגהץ תוצרת צרפת ולא סין
ומה שחשוב זה הלחץ
הsv הוא תוצרת סיןקנינו לאחרונה בהום סנטר
טפאל SV8020
6.6 בר
מאד מרוצים
עלה סביבות 800-900 לא זוכרת בדיוק
שימי לב יש הרבה הרבה דגמים
חשוב לוודא שהמגהץ תוצרת צרפת ולא סין
ומה שחשוב זה הלחץ
אם אני לא טועה יש גם sv שמיוצר בצרפת ונראה לי גם gv שמיוצר בסין.הsv הוא תוצרת סין
הgv זה תומרת צרפת.
יש לי את הsv והוא לא שווה כלום.
אולי הדגם שלכם יצא טוב
הוא תוצרת צרפת כתוב עליו מפורשהsv הוא תוצרת סין
הgv זה תומרת צרפת.
יש לי את הsv והוא לא שווה כלום.
אולי הדגם שלכם יצא טוב
באמת על שלי היה כתוב שמיוצר בצרפת, לכן התפתינו וקנינו, היה לנו לפני את הgv, ואין מה להשוות.אם אני לא טועה יש גם sv שמיוצר בצרפת ונראה לי גם gv שמיוצר בסין.
ההבדל בין שני הסדרות שהsv הוא מגהץ אדים בצורת קיטור והgv הוא מגהץ קיטור ממש.
ולכן ממש לא מומלץ לקנות SV כי לוקח לו זמן מאז שלוחצים על הכפתור של האדים עד שהוא מוציא אדים.
זה לא בדיוק עדכני לעכשיואין דבר כזה! המים בארץ מאוד "קשים" והאבנית היא האויב מספר 1 של המגהצים וחובה להשתמש במים מסוננים מאבנית (בריטה/תמי 4/קפסולות נוגדות אבנית וכדו')
לגבי מגהץ מומלץ, רק טפאל, וחובה לבדוק שהוא מיוצר בצרפת ולא כ"כ משנה הדגם רק צריך לבדוק כמה בר וכמה גרם לדקה, הממוצע של זה כיום נע בין 7 ל8 בר, (ואין באמת סיבה לשלם 1500 ש"ח על 8.3 בר)
נ.ב. לנו יש את הדגם הזה טפאל GV9581 ומאוד מרוצים! (עלה בסביבות 1000)
תודה על הפירוט.אין דבר כזה! המים בארץ מאוד "קשים" והאבנית היא האויב מספר 1 של המגהצים וחובה להשתמש במים מסוננים מאבנית (בריטה/תמי 4/קפסולות נוגדות אבנית וכדו')
לגבי מגהץ מומלץ, רק טפאל, וחובה לבדוק שהוא מיוצר בצרפת ולא כ"כ משנה הדגם רק צריך לבדוק כמה בר וכמה גרם לדקה, הממוצע של זה כיום נע בין 7 ל8 בר, (ואין באמת סיבה לשלם 1500 ש"ח על 8.3 בר)
נ.ב. לנו יש את הדגם הזה טפאל GV9581 ומאוד מרוצים! (עלה בסביבות 1000)
אז כמו שהסבירו כמה תגובות מעליי הסידרה הזאת לא שווה הרבההוא תוצרת צרפת כתוב עליו מפורש
א. זה לא חדש, סיפור של לפחות 6-7 שנים ולפני כן הייתה אופציה של שטיפת מיכל פנימי שעשתה את אותה פעולה בדיוקזה לא בדיוק עדכני לעכשיו
יש לטפאל פס יצור חדש, שמאפשר שימוש במים רגילים ואין שום צורך להשקיע בסינון מים ועוד שזה בעצם בסוף מייקר את השימוש במגהץ, דבפס יצור החדש, יש מקל, שפעם בחודש צריך לשלוף אותו ולשטוף מאבנית, ואז גמרנו עם הסיפור, והמים מהברז בסדר גמור,
כך ששהשקעה היחסית היקרה מחזירה את עצמה בכיף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: