מאפים הלחמניות של יום שישי שלנו

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שמים בקערה כוס מים
שמרים
סוכר

מחכים רבע שעה עד שהשמרים תוססים ומעלים בועות.

מוסיפים קמח ומתחילים להפעיל את המיקסר
מוסיפים את שאר המים
לאחר שנוצר בצק מוסיפים את השמן
ולבסוף את המלח
לתת למיקסר לעבוד הרבה עד שהבצק נפרד ונעים מאד למגע.
איזה כמות יוצאת מזה?
רבע מזה אפשר? או שזה לא מעשי?
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי אני רוצה לעשות לבן שלי למסיבה.
האם הלחמניות טובות בהקפאה?
( ואז אם כן, אחרי ההפשרה ביום המסיבה- איך לעשות שהשוקולד שוב יהיה נוזלי בפנים ? )

שנית, מה את מורחת על הלחמניות שהם ככה מבריקות ויפות?

ואפשר עוד כמה שאלות??:rolleyes:
לא מכינה בחיים בצקי שמרים, תמיד מתפשל לי ולא יודעת מאיפה בא לי הרעיון הזה להציע לו כזה דבר :sne::sne:

- איזה גודל בערך לכדרר את הכדור? לפי 20 לחמניות לכמות הנ"ל (אין לי משקל לשקול את הכדורי בצק....)
- אם אני רוצה 40 לחמניות- להכפיל את הכמות יצא לי טוב או עדיף לעשות כמות + כמות כל אחת בנפרד?
- כמה זמן אפיה? או איך יודעים שזה מוכן בפנים?

תודה רבה רבה!!!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
האם הלחמניות טובות בהקפאה?
מצוינות
רק לאחר שמפשיר כמה דקות במקרוגל כדי שהשוקולד יימס חזרה.

לגבי המשקל - קחי כל פעם אגרוף ותבדקי שפחות או יותר הגדלים שווים.

כמות + כמות כל אחת בנפרד?
תעשי שתי כמויות כל אחת בנפרד כי להכפיל צריך קצת יותר מיומנות....

כמה זמן אפיה?
בערך רבע שעה.

או איך יודעים שזה מוכן בפנים?
תבדקי שהחלק התחתון שחום היטב ולמעלה כמובן גם, ואז את רגועה שזה מוכן.

שנית, מה את מורחת על הלחמניות שהם ככה מבריקות ויפות?
מורחת רק את החלמון של הביצה - זה משחים נהדר את הלחמניות.

אם יש לך עוד שאלות אני בשמחה פה מתי שאת צריכה....
רב הצלחות!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מצוינות
רק לאחר שמפשיר כמה דקות במקרוגל כדי שהשוקולד יימס חזרה.

לגבי המשקל - קחי כל פעם אגרוף ותבדקי שפחות או יותר הגדלים שווים.


תעשי שתי כמויות כל אחת בנפרד כי להכפיל צריך קצת יותר מיומנות....


בערך רבע שעה.


תבדקי שהחלק התחתון שחום היטב ולמעלה כמובן גם, ואז את רגועה שזה מוכן.


מורחת רק את החלמון של הביצה - זה משחים נהדר את הלחמניות.

אם יש לך עוד שאלות אני בשמחה פה מתי שאת צריכה....
רב הצלחות!!
לי אין שאלות
אני עדיין מחכה לטעימות.
להזכירך.
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
מצוינות
רק לאחר שמפשיר כמה דקות במקרוגל כדי שהשוקולד יימס חזרה.

לגבי המשקל - קחי כל פעם אגרוף ותבדקי שפחות או יותר הגדלים שווים.


תעשי שתי כמויות כל אחת בנפרד כי להכפיל צריך קצת יותר מיומנות....


בערך רבע שעה.


תבדקי שהחלק התחתון שחום היטב ולמעלה כמובן גם, ואז את רגועה שזה מוכן.


מורחת רק את החלמון של הביצה - זה משחים נהדר את הלחמניות.

אם יש לך עוד שאלות אני בשמחה פה מתי שאת צריכה....
רב הצלחות!!
תודה רבה על התשובות המפורטות
בעז"ה מתכוונת להכין מחר אחה"צ . אז אם יהיו עוד- אהיה בקשר כאן.

עוד שאלה שנזכרתי.... כמה זמן התפחה צריך?
ואיך הכי טוב להתפיח (שוב... בורה בעניני שמרים ושות')
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי חזרתי לעדכן
היה קל ממש לעשות את הלחמניות, אחרי ההסברים המפורטים והתשובות המדויקות שנתת.
הכל תיקתק והלך מעולה
השמרים תססו, והבצק תפח (וזה כבר הלם... לא האמנתי...) והלחמניות יצאו מהמם
וטעימות נורא.
תודה תודה תודה!!!
מצורף טעימה....
1679331046479.png
1679331073636.png


ואם את רוצה לשמוע סיפור מצחיק -- תפני אלי באישי MITCHADESHET.PROG בגימיל
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה