אשמח לדעת מהי העלות?אני עשיתי במכבי כהנמן בבני ברק
יש שם רופא אחד שעושה
עשיתי את הליזר
תוצאה נחמדה ממש
וזה מעט כואב
ההלבנה נעשתה לפני חודשים
הם אומרים שמחזיק שנה
לייזר זו הלבנה שעושים חד פעמי אצל הרופא, המתקן זה סוג של פלטות שמתאימים לך אישית ומקבלים חומר להזריק שצריך במשך תקופה מסוימת לישון איתם בלילה, זה תהליך יותר מורכב אבל היתרון שלו זה שאפשר להשתמש בפלטות האלו אח''כ שוב ורק לקנות חומר חדש.מה ההבדל בין הלייזר לבין מתקן לשיניים?
הבת שלי עשתה את ההתקן עם הפלטה,לייזר זו הלבנה שעושים חד פעמי אצל הרופא, המתקן זה סוג של פלטות שמתאימים לך אישית ומקבלים חומר להזריק שצריך במשך תקופה מסוימת לישון איתם בלילה, זה תהליך יותר מורכב אבל היתרון שלו זה שאפשר להשתמש בפלטות האלו אח''כ שוב ורק לקנות חומר חדש.
יש מישהו שמכיר מרפאה אחרת בבני ברק (פרטית) שעושה את ההלבנה בלייזר?
אני עשיתי עם הג'ל והפלטות ואחרי ממש קצת זמן עשיתי עם המדבקות של קרטס כי ההלבנה של הג'ל לא החזיקהלייזר זו הלבנה שעושים חד פעמי אצל הרופא, המתקן זה סוג של פלטות שמתאימים לך אישית ומקבלים חומר להזריק שצריך במשך תקופה מסוימת לישון איתם בלילה, זה תהליך יותר מורכב אבל היתרון שלו זה שאפשר להשתמש בפלטות האלו אח''כ שוב ורק לקנות חומר חדש.
יש מישהו שמכיר מרפאה אחרת בבני ברק (פרטית) שעושה את ההלבנה בלייזר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: