עזרה הכנת כריכים מהלילה לבוקר

שוקולית:)

משתמש מקצוען
אילו דברים אפשר לשים בכריך שמכינים מהלילה לבוקר ואיך שומרים על הטריות של הכריכים שלא יקבלו רטיבות כזו או טעם של מקרר?
 

חולמנית

משתמש מקצוען
לשמירה על טריות וספיגת הלחות-
תעטפי את הלחם שהכנת בניר סופג ומעליו נילון נצמד
כמו כן כן היית ממליצה- למשל עגבניה תשתדלי בלי המיץ שלה וכו'
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לפעמים לחמניה ביתית טובה , טעימה כך בלי תוספות
רק לשלוף מהמקפיא
וזהו
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כן אבל פחמימה וזהו? בלי ירקות ובלי חלבונים? עדיף שלא...
שימי בצד, כך לא תהיה הבעיה עם הרטיבות וכו'

יותר אסתטי ירקות בקופסא קטנה ואפילו שקית + לבן או ביצה קשה .
 

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אפשר לייבש חסה ולעטוף בו עגבניה
ככה הלחם לא נרטב
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גבינה לבנה מפרישה נוזלים ולכן לא מומלץ להכין מהלילה
אני מכינה קבוע מהלילה: טונה, סלמון מעושן, חביתה - עם/בלי ממרח בסיס של גבינת שמנת / חומוס (תלוי בטעם של כ"א)
(למפונקים, ואם אני יודעת שהבוקר צפוי יחסית רגוע - אני מורחת בלילה, ובבוקר רק מטגנת חביתה)
אפשר להוסיף זיתים וחמוצים בתוך הסנדוויץ, ירקות אכן מומלץ מחוץ לסנדוויץ - בקופסא / בשקית

טוסטים - אני מכינה מהלילה ולא שמה בטוסטר אלא שומרת במקרר, מכינה כבר בלילה נייר אפיה בטוסטר, ובבוקר נותר רק להכניס את התקע לשקע ואת הסנדוויץ לחימום
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה