עזרה הכנסה נוספת-מוצרי פוראוור

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
מה שלי הכי מציק זה למה הם לא משווקים את המוצר שלהם כמוצר מדף סטנדרט.
האם לא יהיו יותר אנשים שיקנו כשהמוצר יהיה מונח על המדף בסופר/ בבית מרקחת? (+קידום מכירות הגיוני)
אני מרגישה בפוראוור שמרוב שמנסים לדחוף את המוצרים כבר אין חשק לנסות אותם.

יד עוצמתית

משתמש חדש
רק מצטט קצת מויקיפדיה ערך 'שיווק רשתי':

על פי מחקר שפורסם באתר ועדת הסחר הפדרלית של ארצות הברית, אשר בחן את המודל העסקי של 350 חברות שיווק רשתי, לכל הפחות 99% מהאנשים שמצטרפים לחברות השיווק הרשתי מפסידים כסף. למרות זאת, חברות השיווק הרשתי ממשיכות לתפקד על ידי חיזוק האמונה של מצטרפים חדשים, לתשואות גבוהות בעתיד ובו בזמן התעלמות מאי הסבירות לכך.

תודה על החיים

משתמש צעיר
מניסיון זה מתאים רק למי שיש כוח, מוטיבציה, ומי שיודע לדבר הרבה(יש מוצרים שעוד לא התנסית או שלא תמיד עוזרי או בכלל לא וצריך להמליץ לאחרים-זאת הנקודה שהיה לי קשה איתה (יש להם הרבה מוצרים טובים))
הפלוס הוא שעד שנה אפשר להחזיר את המוצרים הראשונים שקנו ולקבל את הכסף בחזרה
בא נגיד זה לא הימור גדול מידי לנסות.
מקווה שעזרתי ,
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה