עזרה הכנסה נוספת-מוצרי פוראוור

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום וברכה
אני מחפשת הכנסה נוספת....
הציעו לי למכור מוצרי פוראוור
מישהי יודעת על זה משו?
אשמח לכל מידע
תזכו למצוות

לבן

משתמש סופר מקצוען
משתמשת במוצרים: אלו פירסט ומשחת שיניים (שני המוצרים הכי טובים שלהם)

כל פעם אני מתלבטת מאיזו משווקת להזמין. אחת חברה שלי, שנייה מוכנה להגיע עד הבית, 20 דק' הליכה כדי להביא את משחת השיניים (יש לה רווח זעום מהמכירה) שלישית באזור, רביעית וחמישית ושישית מפרסמות בבנין מגוריי, שביעית שמורה אצלי בנייד.

הכסף הגדול לא ממכירה אלא מצירוף משווקת בשיטת הפירמידה, הן קוראות לזה שיווק רשתי.
בפועל מדובר במוצרים טובים אך העובדה שהכסף נובע מצירוף משווקות גורם למאסה ענקית של משווקות ומצד שני לשכנוע כל העת של משווקות נוספות להצטרף. בדרך רגלית קצרה לעבודה ספרתי בעבר כחמש עשרה מודעות של משווקות שונות.

מנגו ובננה

משתמש צעיר
המוצרים שלהם טובים, אבל היות ויש כ"כ הרבה שמוכרות מוצרי פוראור אני לא יודעת עד כמה זה ריווחי,
וזה גם משגע את הבן אדם , כל הים לשכנע אנשים לקנות ולהרצות על המוצרים האלה כל הזמן בכל הזדמנות,
כשאני רואה שכנה או חברה שמוכרת מוצרי פוראור אני עוברת לצד השני של המדרכה, אין שיחה אחת בלי לשמוע על פוראוור....:rolleyes:

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
התשובה די פשוטה:
אם בן אדם רוצה שהחברים שלו יישארו חברים, ולא יהפכו ללקוחות, עדיף להתרחק מכל הנושא של "שיווק רשתי"
אם התחביב שלכם הוא לשכנע אנשים לקנות את הסחורה שנתקעתם איתה, אז כדאי לרוץ ולהצטרף.
אם ללכת ברחוב ולתלות מודעות קטנות על תחנת אוטובוס, עצים, עמודי חשמל "הצטרפו לקבוצת הכוח שתוציא אתכם מהגמחים", זה תחביב מרגש בעיניכם? אז ממש מומלץ להצטרף.
אם אתם אוהבים את החיים שלכם, וחיים את האוהבים שלכם - תתרחקו מכל הצעה דומה.
אם אתם כבר בפנים - אל תצאו, העולם בחוץ מפחיד, ואין בו וובינרים של תמיכה קבוצתית וחיזוקים הדדים, והוא מלא בשכירים מתוסכלים שרצים על הגלגל המפורסם של "מירוץ העכברים".אתם הנורמליים, אבל אנחנו הרוב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה