סבלנות ורוגע נפשי קשורים להשפעה של התרופה על פעילות המעיים?...ההנחיות לפני בדיקת הקולונוסקופיה הן הכרח ובלי ההכנות האלה אין אמינות לבדיקה. צריך סבלנות ורוגע נפשי... ושתיה מרובה.
שתתה כבר פעמיים את התמיסה ולא קרה כלום, שותה בלי סוף מעבר לזה וכן, גם אכלה משהו עם מלחים. אין שום תגובה כבר כמה שעות טובות...היא שותה את התמיסה ולא קורה כלום בטווח של חצי שעה-שעה? שותה הרבה גם חוץ מזה? ומשהו עם מלחים?
אם התשובות לכל זה הן כן- תפנו למקום שבו עושים את הקולונסקופיה ותשאלו מה לעשות
הרבה פעמים כן.סבלנות ורוגע נפשי קשורים להשפעה של התרופה על פעילות המעיים?...
סבלנות ורוגע זה לא מצרכים מאוד נפוצים לפני קולונסקופיה, וממילא, לא נראה לי שמישהו בונה על קיומם.הרבה פעמים כן.
פעמיים מתוך המנה הראשונה? אז בסדר. אם בפעם השלישית של המנה הראשונה זה עדיין לא יעשה כלום- זה יתחיל להיות מוזר.שתתה כבר פעמיים את התמיסה ולא קרה כלום, שותה בלי סוף מעבר לזה וכן, גם אכלה משהו עם מלחים. אין שום תגובה כבר כמה שעות טובות...
אבל במקום שבו עושים את הבדיקה אין מענה בשעות הערב - לכן, בלית ברירה, אני שואלת כאן.
יש מה לעשות?
תיקון קטן למה שאמרתי- העניין שתוך פעמיים שלוש- מהמנה הראשונה זה צריך להתחיל להיות מורגש נכון במוביפרפ, שזה מה שזכרתי ברגע הראשון.פעמיים מתוך המנה הראשונה? אז בסדר. אם בפעם השלישית של המנה הראשונה זה עדיין לא יעשה כלום- זה יתחיל להיות מוזר.
זה בכל מקרה.לפעמים יש כאלו שלוקח יותר זמן ....
כנראה יהיה לה לילה לבן
עברו כבר 8 שעות מהמנה הראשונה...אז אם זה לא עבר- הכל בסדר
וואו. ממש מתסכל.עברו כבר 8 שעות מהמנה הראשונה...
התייעצתי עכשיו עם רופא במוקד, הוא אמר שאין מה לעשות, ושכנראה יקבעו לנו תור חדש לבדיקה.
ממש מתסכל...
הליכהילדה בת 9 צריכה לעבור מחר בבוקר קולונוסקופיה.
היא עושה את ההנחיות בבית, אבל התרופות לא משפיעות עליה ולא יוצרות שום פעולת מעיים משום סוג שהוא.
האם יש טעם בכלל לבצע את הבדיקה? האם יוכלו לבצע אותה? האם יש דרך לזרז את היעילות של התרופות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: