המקרה לא כ"כ ברור.שלום וברכה
אני מעוניין להוסיף אחרי מספרי סעיפים ואותיות סעיפים 2 טאבים
מה אני כותב בחיפוש
משהו כזה:שלום וברכה
יש לי ספר עם מעבר שורות מאולץ - שבירת שורות ידנית
ואני צריך להעביר מילה אחת משורה לשורה, זאת אומרת שהמילה האחרונה שבשורה העליונה תהפוך להיות המילה הראשונה בשורה שתחתיה.
תודה מראש
למישהו יש רעיון?
אני רוצה למחוק כל רווח שמגיע אחרי סימון של אוביקט מעוגן.
ברגע שאני מגדיר כך: a~ ואז רווח, ומחליף ל$1 (עשיתי סוגריים בחיפוש), הוא מעלים את האוביקט.
המוזר הוא, שאם אני עובר אחד אחד הוא לא נמחק...
אנא עזרתכם.
~a\K\s
לא. זה רק כמו 'הסתכל אחורה חיובי'. ולכן וכו'.הK\ חותך אותו באמצע.
הרווח נמצא כ'מראה מקום', אך לא כ'תו' לחיפוש. באותה דרך שעובד 'הסתכל אחורה'.אנא פרט, לא כ"כ הבנתי את הדימיון ביניהם.
החיפוש הזה בעצם מוצא אוביקט מעוגן שלאחריו רווח, אך מתייחס רק לריווח כי ה-K אומר לו כך. לא?
במקרה שלך 'הסתכל קדימה חיובי':איך תנסח את זה בהסתכל אחורה?
(?=\s)~a
הפוך האובייקט מעוגן הוא מראה מקום והרווח כתוהרווח נמצא כ'מראה מקום', אך לא כ'תו' לחיפוש. באותה דרך שעובד 'הסתכל אחורה'.
כנראה לא הבנתי את המקרה שלו.הפוך האובייקט מעוגן הוא מראה מקום והרווח כתו
ולכן הסתכל אחורה חיובי.
ו @צח מלול צדק \K אומר לחיפוש לתפוס בחיפוש רק את מה שנמצא אחריו, ומה שלפניו למצוא רק במראה מקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: