איך את רוצה שאשלח לך?היי קניתי את האקשנים של נטלי, היא נתנה שם לינק לסרטון הדרכה איך להשתמש
אבל הסרטון חסום לי
יש מישהי שיכולה לשלוח לי אותו בבקשה?
תודה רבה!!!!
איך את רוצה שאשלח לך?היי קניתי את האקשנים של נטלי, היא נתנה שם לינק לסרטון הדרכה איך להשתמש
אבל הסרטון חסום לי
יש מישהי שיכולה לשלוח לי אותו בבקשה?
תודה רבה!!!!
אם תוכלי לשלוח לי למייל אשמח מאד....איך את רוצה שאשלח לך?
nny44880אין לכתוב כתובת מייל |
@מירי- צילומי כיף:) תודה רבה!!!!איך את רוצה שאשלח לך?
יש גם אתרים שיש בהם אקשנים חינמיים להורדההי צלמים וצלמות יקרים
אני די חדשה בפוטושופ וכל תמונה לעריכה לוקחת לי ימים... לאחרונה אני נתקלת בפילטרים ואקשנים שונים שמקצרות את העבודה
היתי שמחה לשמוע ממכם על אקשנים אם ניתן להשיג חינמים או לקנות מאיפה מומלץ? וכו...
ועוד שאלה:
לאחרונה נתקלתי באתר של Bellevue avenue. מישהי קנתה ערכה משם? ואם כן, כמה זה נח? שווה את המחיר? מוריד זמן עבודה יקר? שווה בכלל לקנות אקשנים?
אם תוכלי להעלות קישורים לאתרים כאלה, כולנו נשמח.יש גם אתרים שיש בהם אקשנים חינמיים להורדה
וסרטונים שמלמדים איך יוצרים אקשן מסויים
אם יש לך אינטרנט את יכולה למצוא המון חומר ללימוד עצמי על אקשנים
בהצלחה
אני מתלבטתאם תוכלי להעלות קישורים לאתרים כאלה, כולנו נשמח.
גם פה יש הרבה דברים חינמיים , שוב זה אתר גוי ועל כן לא מצונזראני מתלבטת
זה דברים שאספתי במשך הרבה זמן, מצד שני למה לא לפרגן
אני אשים פה קישור אחד שקיבלתי ממנו הרבה
זה אתר גוי, וכמובן שהוא לא מצונזר - לשיקול אישי
בהצלחהFreebies Archives - Morgan Burks
www.morganburks.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: